Vacature Docent Scheikunde 1e graads in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Scheikunde 1e graads 
Plaatsingsdatum
2020-10-05 05-10-2020
Sluitingsdatum
5-11-2020
Met ingang van
01-01-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5000 - 0,6500
Aantal uren
12-16
Omschrijving
De vacature beslaat de leerjaren 3, 4 en 5 van ons gymnasium. De lessen vallen nu op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Al naar gelang de uiteindelijke grootte van de vacature willen we de kandidaten vragen met name op die dagen beschikbaar te zijn. 
Sinds dit schooljaar werkt Sorghvliet met een hybride onderwijssyteem: de leerlingen van klas 1 uitgezonderd, werken alle klassen één dag per week thuis, in een vast ritme, dus iedere klas is steeds op dezelfde dag thuis. Ervaring met het geven van (goede) online lessen strekt dus tot aanbeveling.

 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
We zoeken een docent die eerstegraads bevoegd is en ervaring heeft in klas 4 en 5 van het gymnasium (VWO). Vanwege het deels online lesprogramma zoeken we docenten die ook met online lesgeven uit de voeten kunnen. 
Het schooljaar op Sorghvliet kent vijf periodes met aansluitend een toetsweek. Niet elk vak wordt in elke toetsweek getoetst. Vakken die geen toets hebben in de toetsweek toetsen vaardigheden en toetsen formatief. 

Sorghvliet is een (protestant-)christelijk gymnasium. We verwachten van alle medewerkers dat zij het christelijke karakter van de school onderschrijven en ten minste bereid zijn om mee te werken aan de activiteiten die daaruit voortvloeien.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Op Sorghvliet werken we met chromebooks, als aanvullend digitaal lesmiddel. Docenten krijgen een chromebook in bruikleen. Salariëring vindt plaats conform CAO. Invallers vervullen alleen een lestaak, en hebben dus geen niet-lesgebonden taken. 
Het LBP-budget wordt verrekend in het salaris. 

Over Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Adres
Johan de Wittlaan 22, 2517JR Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Welten
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Sorghvliet is een categoriaal gymnasium met ongeveer 800 leerlingen en 70 docenten. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma. 
 
Bijzonderheden
Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. 
Vanaf het schooljaar 2017-2018 werken leerlingen op Sorghvliet in de klassen 2, 3 en 4 met een chromebook, in het schooljaar 2018-2019 zullen klas 1 t/m 5 met een chromebook werken. Docenten krijgen op die manier een extra hulpmiddel om gevarieerde en gedifferentieerde lessen te verzorgen.
Sorghvliet is een christelijk gymnasium. Van sollicitanten verwachten wij dat zij de christelijke identiteit van de school onderschrijven, door mee te werken aan activiteiten rond onze identiteit.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een selectiecommissie bestaande uit twee leden van de sectie en een schoolleider beoordeelt de sollicitaties. Uiteindelijk worden maximaal vier kandidaten uitgenodigd voor een gesprek met twee sollicitatiecommissies, waarin in ieder geval de sectie, de schoolleiding, de PMR en de leeringen zitting hebben. De samenstelling van deze commissies kan variëren. 

Kandidaten worden online of offline uitgenodigd, al naar gelang de op dat moment geldende maatregelen vanwege het coronavirus. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.