Vacature invaldocent basisschool in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
invaldocent basisschool 
Datum online
2020-10-02 02-10-2020
Sluitingsdatum
2-12-2020
Omschrijving
We zijn op zoek naar een invalleerkracht voor onze basisschool, die geinteresseerd is in maatwerkonderwijs voor de individuele leerling. We hebben een combigroep 4/5/6/ en een bovenbouwgroep 7/8. Winford Utrecht biedt onderwijs aan in kleine groepen van maximaal 10 leerlingen. Onze leerlingen bloeien op in een positieve en veilige omgeving met een betrokken docent die vooral aandacht heeft voor het primaire proces, en het leuk vindt om leerlingen met sprongen vooruit te zien gaan.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over Winford Utrecht (Basisschool)

Adres
Nieuwegracht, 69a, 3512LG Utrecht Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. F. Ferdinandus
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford heeft scholen voor basis en voortgezet onderwijs in: Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal twaalf leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen.
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.