Vacature Startende leerkracht in Leiden in Leiden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Startende leerkracht in Leiden 
Datum online
2020-10-02 02-10-2020
Met ingang van
2020-10-02
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
24
Omschrijving

Eindelijk is het dan zo ver: je hebt je pabo diploma! Tijd voor jouw eerste ├ęchte meters in onderwijsland. Weet je eigenlijk wel wat je wilt? Werken bij DIT IS WIJS betekent leren ontdekken. Wij hebben een grote diversiteit aan scholen waar jouw hulp ontzettend hard nodig is. Regulier of speciaal onderwijs, montessori, dalton, christelijk, islamitisch, tweetalig; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil jij fulltime aan de slag of wil je juist rustig beginnen door bijvoorbeeld twee of drie dagen per week te werken? Het kan allemaal!

Op veel scholen in- en rondom Leiden hebben we plek voor startende leerkrachten. Liever werken in Amsterdam of Rotterdam? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met mij op en ik zoek samen met jou een uitdaging die bij jou past. Zo werken we samen aan een wijze toekomst!
Je eerste ervaring opdoen in het onderwijs en erachter komen waar jouw lerarenhart sneller van gaat kloppen? Graag gaan wij met jou in gesprek om jouw doelen, wensen en behoeften te bespreken. Wanneer jij via DIT IS WIJS op een leuke school werkzaam bent zal onze coach indien gewenst jou begeleiden, zodat jij je talent verder kan ontwikkelen. Met jouw inzet weet jij iedere dag tot een feest te maken voor de leerlingen, en doe jij veel ervaring op!

Eisen

Functie-eisen

Je bent (net) in het bezit van je pabodiploma;

Jij bent nieuwsgierig en wilt zo veel mogelijk scholen van binnen zien;

Je bent er aan toe nu ├ęcht zelf de groep te draaien;

Je stelt duidelijke grenzen in de klas;

Jij weet snel een band op te bouwen met de leerlingen;

Je woont in de omgeving van Leiden of bent bereidt hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2000

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 2312KP Leiden Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.