Vacature VCE201002 Docent Engels 0,5 fte in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
VCE201002 Docent Engels 0,5 fte 
Plaatsingsdatum
2020-10-02 02-10-2020
Sluitingsdatum
25-10-2020
Met ingang van
02-10-2020
FTE
0,5
Omschrijving
Vakcollege Eindhoven is een vakschool voor Techniek en Zorg. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) vakmensen op. Jongeren tussen 12 en 16 zijn bij ons welkom voor een gedegen voorbereiding op de beroepsopleiding. Vakcollege Eindhoven biedt de examenprofielen Bouw Wonen Interieur (BWI), Mobiliteit & Transport (M&T), Produceren Installeren Energie (PIE) en Zorg & Welzijn (Z&W) aan. Dat doen we met een team van gedreven docenten, instructeurs en ondersteunend personeel. Leerlingen met het advies basis of kader zijn van harte welkom. Leren door te ervaren in een stimulerende omgeving staat bij ons voorop. Docenten en leerlingen kunnen daarom gebruik maken van allerlei innovatieve faciliteiten.

We zijn met ingang van medio november 2020 op zoek naar een enthousiaste docent Engels. De vacature betreft een vervanging zwangerschapsverlof voor ongeveer 0,5 fte tot medio april 2021.

De collega die wij zoeken:
• is bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of is bereid deze te behalen;
• is oplossingsgericht;
• heeft affiniteit en enig ervaring met onze doelgroep;
• schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen;
• is in staat zelfstandig te werken, maar voelt zich tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende maar evenwichtige omgeving waar leren én werken leuk is. Je gaat aan de slag in een enthousiast team met gedreven collega’s in Eindhoven.
Je wordt ingeschaald in LB conform CAO VO.

Solliciteren kan alleen via de website van OMO (www.OMO.nl).

Over Vakcollege Eindhoven

Naam school
Adres
Piuslaan 93, 5643PT Eindhoven Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.
Bijzonderheden
Het Vakcollege Eindhoven maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.