Vacature Onderwijsassistent met ambitie! in Duivendrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent met ambitie! 
Plaatsingsdatum
2020-10-01 01-10-2020
Sluitingsdatum
1-12-2020
Met ingang van
1-11-2020
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Aantal uren
16
Omschrijving
PI-school Professor Waterink Noord, school voor speciaal onderwijs in Amsterdam, is op zoek naar een:

enthousiaste onderwijsassistent
met doorgroeiambitie naar leerkracht

PI-school Professor Waterink Noord is er voor kinderen die door een complexe leer- of gedragsstoornis moeite hebben met functioneren op de basisschool en/of in de thuissituatie. Dit functioneren kan voor een kind makkelijker gemaakt worden door de specialistische aandacht die onze school biedt.

Wij hebben een vacature voor een betrokken, enthousiaste onderwijsassistent die ons team twee dagen per week wil komen ondersteunen.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die werkervaring heeft binnen het (speciaal) onderwijs. Een PABO-opleiding of de ambitie om door te groeien naar leerkracht is een pré.

Onze scholen bieden onderwijsassistenten de mogelijkheid om versneld een PABO diploma te behalen via een intern traject, in samenwerking met LOI Hogeschool.

Wij zoeken een onderwijsassistent met een warm hart voor kinderen met gedragsproblematiek. Je begeleidt groepjes leerlingen en individuele leerlingen. Je maakt graag deel uit van een multidisciplinair team, waarbinnen jij je eigen inhoudelijke en organisatorische taken hebt. Je draagt o.a. in overleg met de leerkracht zorg voor een passend didactisch aanbod en je bent medeverantwoordelijk voor het monitoren van de ontwikkeling van de leerlingen.

Je werkdagen zijn woensdag en donderdag.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over de PI-scholen

Naam school
Adres
Rijksstraatweg 145, 1115AP Duivendrecht
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Mevr. L. de Regt
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.