Vacature Leerkracht groep 4 speciaal basisonderwijs in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 4 speciaal basisonderwijs 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
32
Omschrijving

"Kinderen krijgen de zorg en aandacht die zij nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen." Is dit een visie die bij jou werkethos past?
Lees snel verder en reageer!
Als groepsleerkracht geef je primair onderwijs aan kinderen op het speciaal basisonderwijs. Hierbij werk je vanuit een pedagogisch oogpunt, daarnaast hanteer je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten. Als leerkracht in het speciaal basisonderwijs ben je meer dan alleen een leerkracht voor deze groep. Je bent de leerkracht die een veilige leeromgeving creƫert. Door middel van jouw pedagogisch klimaat weet je de leerlingen te prikkelen met passende leerstof. Deze groep heeft een taalachterstand maar jij hebt hier de trics en trucs voor om ze op de goede weg te helpen.

Ik ben per direct op zoek naar een leerkracht die op een korte termijn parttime (0,8 fte) beschikbaar is. En interesse heeft om een tijdelijk dienstverband aan te gaan, met uitzicht op een vast dienstverband.

Eisen

Functie-eisen

Spreekt deze vacature je aan en ben jij een leerkracht met een PABO op zak en woon je in de omgeving van Utrecht, Amsterdam of omgeving?

Dan matchen wij je graag aan deze bijzondere school!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3512JE Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.