Vacature Leerkracht voor een katholieke basisschool in 's-Gravenhage

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht voor een katholieke basisschool 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
36
Omschrijving

Wij zoeken voor een groep 6 een leuke juf of meester die een leuke tijdelijke uitdaging aan wil gaan.
Met jouw pabo diploma op zak weet je als geen ander hoe je de kinderen moet stimuleren.
Je kan er van genieten om de kinderen hun eigen pad te zien kiezen en te zien werken op de momenten wanneer zij dat willen want zo werkt het montessori onderwijs. Natuurlijk sta jij altijd klaar om ze te helpen en te motiveren om door te gaan als ze het even niet meer zien.
Ze werken in hun eigen tempo maar het is aan jou om zorg te dragen dat de afgesproken doelen worden behaald die zijn afgesproken.
Je zorgt ervoor dat de docent die jij tijdelijk vervangt met een gerust gevoel thuis kan zitten omdat hij weet dat jij alles onder controle hebt.
Met jouw inlevingsvermogen weet jij de kinderen goed en snel te begrijpen en snap jij de belevingswereld waarin zij zitten.
Door jou manier van stimuleren voelen de kinderen zich begrepen en zijn zij in staat het beste uit zichzelf te halen.

Eisen

Functie-eisen

Jij bent de leerkracht waar ze naar op zoek zijn. Je bent woonachtig in Den Haag of omgeving of bereid hierheen af te reizen, en bent de gehele tijd beschikbaar tussen 05-10-2020 en 18-12-2020.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2400-4100

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 2512RA 's-Gravenhage
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.