Vacature Docent Duits 2e graads in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 2e graads 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
37
Omschrijving

Heb jij altijd de liefde ervaren met de Duitse taal, en wil je je kennis overdragen aan de leerlingen op het voortgezet onderwijs? Laten we dan snel een kop koffie drinken, digitaal uiteraard!
Jij als docent Duits tweede graads weet alles van grammatica, schrijf, lees-en spreekvaardigheid en vindt het een leuke uitdaging om jouw leerlingen te motiveren voor deze geweldige taal. Je hebt passie voor het vak Duits en weet dit als docent met veel energie over te brengen naar jouw leerlingen.
Als docent Duits moet je in staat zijn om snel te schakelen en georganiseerd kunnen werken. De leerlingen hebben structuur nodig, daarom is een goede klassenmanagement van essentieel belang. Door een goed klassenmanagement te hebben weet je op een leuke manier de Duitse taal over te brengen, maar ook consequent optreden vind jij geen probleem.

Wij zijn op zoek naar een docent die meer dan alleen les gaat geven. Het vak Duits is dit schooljaar niet gegeven dus zie dit als jouw kans om de leerlingen. Daarom werk je graag met je collega's mee aan de ontwikkelingen van de onderwijsplannen, materialen en leerbeleid binnen de school. Het gaat hierom een tijdelijk dienstverband voor een fulltime job. Je hebt voornamelijk VMBO en VWO klassen onderbouw. Ook is de directie op zoek naar een docent die uit de voeten kan met de digitale lesomgeving.

Eisen

Functie-eisen

Spreekt deze vacature je aan en ben jij een bevoegde tweedegraads docent en woon je in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer?

Dan matchen wij je graag aan deze innovatieve school!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Van Nelleweg 1, 3044BC Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.