Vacature Leerkracht groep 1 in Eindhoven in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1 in Eindhoven 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
24
Omschrijving

Voor een gezellige basisschool in het mooie Eindhoven ben ik voor minimaal drie dagen op zoek naar een kleuterjuf of meester. Ben jij per 1 november beschikbaar? Mooi, laten we kennismaken. Bel of app mij. Ik ben bereikbaar op 0653914419 of maaike@ditiswijs.nl.
Jij begeleidt de jongste leerlingen bij hun eerste stappen op school. Vanaf 1 november 2020 zoekt deze prachtige school in Eindhoven een juf of meester voor groep 1. Op donderdag, vrijdag en een nader te bepalen derde dag ga jij aan de slag om de leerlingen te laten kennismaken met de 'grote' school. Leren tellen, kleuren leren benoemen en vormen onderscheiden is heel belangrijk in deze fase! Vergeet ook niet het leren samenwerken, voor jezelf of voor je vriendjes opkomen en iedere dag een lange tijd van huis weg zijn niet. Veel nieuwe indrukken voor de jongste leerlingen van de school.

Eisen

Functie-eisen

Je hebt je pabodiploma (al even) behaald. Jij krijgt de meeste energie van de kleuters en hebt nu al in je hoofd welk thema je als eerst gaat behandelen. Eindhoven is jouw stad en je bent drie dagen beschikbaar, waarvan donderdag en vrijdag in ieder geval. 

Alsof we een spiegel voorhouden? Neem dan contact met mij op dan maken we gauw kennis!

Is deze vacature toch niet wat je zoekt? Dan zit je alsnog goed bij DIT IS WIJS. Bij ons kun je namelijk lesgeven op jouw manier. Bij een school en klas die bij je past. Zo zit je op je plek. Schrijf je in en laat ons de perfecte uitdaging voor je vinden. We nodigen je snel uit voor een (digitale) kop koffie!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2400-4100

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 5611BE Eindhoven Brabant
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.