Vacature Docent Wiskunde 1e graads in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 1e graads 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
24
Omschrijving

Stelling van Pythagoras, Lineaire en kwadratische formules, Goniometrische vergelijkingen etc. Zijn dit de soort onderwerpen waarvan je de kennis met veel passie overdraagt?
Op zoek zijn wij naar een docent Wiskunde 1e graads die het interessant vind om dagelijks bezig te zijn met de ontwikkelingen wat betrekking heeft tot het vak wiskunde. Dit neem docent Wiskunde natuurlijk mee in je lessen. De interesse van de leerlingen is jou natuurlijk al bekend en hier speel je dan op in.
Organisatorisch en punctueel zijn twee termen die jou als docent Wiskunde niet onbekend zijn. Je houdt van structuur en die breng je ook aan tijdens de lessen. Verder ben als docent Wiskunde bereid om net dat extra input te geven aan de leerlingen zodat zij bij jou kunnen aankloppen.

Eisen

Functie-eisen

Ben jij op een korte duur parttime beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband?

Ben jij als bevoegd docent wiskunde benaderbaar en consequent én heb je een uitstekend klassenmanagement dan pas jij als gegoten in deze functie!

Kortom denk jij of wil jij al te graag op een school starten in Rotterdam en omgeving die het ook geweldig vindt om met ons samen te werken?

Solliciteer dan!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3011AZ Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.