Vacature AVO Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs in Alkmaar

Onderwijs

Vacature

Functietitel
AVO Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
32
Omschrijving

DIT IS WIJS wil jou verder helpen aan de juiste plek, neem contact met mij op en we hebben snel een leuk gesprek en een kop koffie.
Zo ziet jouw dag als AVO docent eruit:
Voordat jouw leerlingen op school zijn ga je met het docententeam in overleg. Wat belangrijk is dat je als AVO docent een teamspeler bent en graag samenwerkt aan een succesvolle uitstroom van jouw leerlingen naar de maatschappij.
Wanneer het tijd is om de lessen te starten sta jij aan bij de deuropening om jouw leerlingen te begroeten.
Tijdens deze begroeting even peilen hoe de vlag erbij hangt voor deze dag en waar er misschien iets meer behoefte is aan aandacht die dag.
Belangrijk is dat je daarna een duidelijke planning leer legt van de dag en deze duidelijk ook volgt die dag. Een duidelijke planning is van essentieel belang voor jouw leerlingen. Over de dag geef je meerdere vakken die jij als AVO docent beheerst.
Aan het einde van de dag ga je samen met jouw leerlingen reflecteren. Wat ging er goed vandaag en wat kan er morgen beter en maak je duidelijke afspraken voor de dag er na die je dan nog even herhaalt.
De leerlingen verlaten de klas en wellicht heb je even nog een 1 op 1 moment met een leerling.

AVO staat voor Algemeen Vormend Onderwijs. Als AVO docent geef je de vakken Nederlands, Rekenen, Geschiedenis, Levensbeschouwing en nog veel meer. Als AVO docent geef je les in het VSO. De leerlingen die in jouw klas zitten zijn 12 tot 18 jaar en hebben een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematieken.
Ben jij de match voor deze functie?

Eisen

Functie-eisen

– Beschik jij over een lesbevoegdheid PABO en/of tweedegraads?
– Heb je een master SEN (pré)?
– Heb je ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep?
– Ben jij beschikbaar een tijdelijk dienstverband parttime of fulltime?
– Ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam of Alkmaar?

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2900

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 1811LP Alkmaar Noord-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.