Vacature Leerkracht speciaal basisonderwijs in Rotterdam in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht speciaal basisonderwijs in Rotterdam 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Vast
Aantal uren
37
Omschrijving

Je kan mij altijd bellen mailen of een bericht sturen. Dan neem ik vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op en kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Je bent de leerkracht die denkt in mogelijkheden en oplossingsgericht is. Je kijkt mee in de ogen van de leerling en je past je makkelijk aan in nieuwe situaties.

Als leerkracht op het speciaal basisonderwijs ben je meer dan enkel een leerkracht. Je bent ook een buddy, een maatje, een coach. Jij gaat dagelijks aan de slag met de leerlingen en weet op de juiste manier op hen in te spelen. Je gaat zorgen voor een vertrouwde en leuke omgeving voor de kinderen. Zodat jullie een verbinding met elkaar kunnen maken. Door jouw ervaring in het onderwijs zorg jij voor de benodigde vakmanschap om de hoogst mogelijke kwaliteit uit deze kinderen te halen. Belangrijk is natuurlijk dat er resultaat behaald wordt en de ontwikkeling zichtbaar is bij de kinderen. Word jij al enthousiast!! Stuur dan snel jouw motivatie met cv naar mij.

Eisen

Functie-eisen

Je bent het in het bezit van een pabodiploma.

Je hebt (bij voorkeur) ervaring binnen het speciaal basisonderwijs.

Je bent een ster in differentiëren.

Je vindt variatie belangrijk.

Je geeft kinderen de vrijheid explorerend te leren.

Je woont in Rotterdam of bent bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2600-4100

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3011AZ Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.