Vacature Docent Nederlands in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
16
Omschrijving

Ben jij tweedegraads bevoegd en vind jij vmbo klassen juist uitdagend om les te geven? Laten we snel hierover kletsen!
Jij als docent Nederlands weet alles van grammatica, schrijf, lees-en spreekvaardigheid en vindt het een leuke uitdaging om jouw leerlingen te motiveren. Je hebt passie voor het vak Nederlands en weet dit als docent met veel energie over te brengen naar jouw leerlingen.

Ook ben jij breed geïnteresseerd in het vak Nederlands en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het voortgezet onderwijs. Jij bent iemand die in mogelijkheden denkt en pedagogisch sterk in de schoenen staat.

Waar jij energie uit haalt is niet alleen in het klaslokaal als docent Nederlands aan de slag te gaan met jouw leerlingen, maar ook meer te betekenen voor de school. Dat kan zijn als sterke vakgroep voorzitter binnen de sectie Nederlands, maar ook als onderdeel van een groep die zich bezighoud met onderwijsvernieuwing binnen het vakgebied Nederlands.

Eisen

Functie-eisen

Ben jij een bevoegd Nederlands docent en ben jij voor een tijdelijk dienstverband parttime beschikbaar voor minimaal 0,4 fte? Ben je woonachtig in Rotterdam of in de omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Van Nelleweg 1, 3044BC Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.