Vacature Leerkracht invalpool Almere in Almere

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht invalpool Almere 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
16
Omschrijving

Laten we kennismaken! Ik wil met je in gesprek gaan over wat jouw drijft en waar jouw hart écht sneller van gaat kloppen.
Heb jij een pabodiploma? Top! Wij kunnen jouw inzet goed gebruiken op de scholen waar mee wij samenwerken, doormiddel van onze invalpool. Ben jij parttime of fulltime beschikbaar? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

Onze collega's van de afdeling Planning krijgen een belletje van een school. Of wij iemand hebben die morgen groep 5 kan overnemen, de juf belde namelijk net dat zij ziek is en niet kan komen werken. Natuurlijk! De collega's gaan als een malle aan de slag en zien in jouw dossier dat deze opdracht perfect bij jou past. 'Hoi ...., met Tegista van DIT IS WIJS. Groep 5 heeft morgen een juf of meester nodig en ik zie dat jouw voorkeuren perfect passen bij deze opdracht! Kan ik de school blij maken dat jij ze morgen uit de brand helpt?

Je krijgt een bevestiging van de opdracht en kunt je gaan voorbereiden. Als je wilt kun je zelfs onze coach Sonja benaderen voor tips & tricks over het invallen. Het is zover; je werkdag begint! De directeur van de school ontvangt je en laat je snel het gebouw en de klas zien. Jij bent er klaar voor en ontvangt de kinderen, stelt jezelf voor en doet een kennismakingsspel. Vervolgens zorg jij voor een geweldige dag voor de leerlingen. Zo, de dag is voorbij gevlogen en jij ruimt nog even het lokaal op en schrijft een overdracht voor de volgende dag. Je loopt op weg naar buiten nog even langs de directeur want die is natuurlijk erg benieuwd hoe jouw dag is geweest. Onderweg naar huis kan jij alleen maar terugdenken aan deze fantastische dag, en ben jij klaar voor de volgende opdracht!

Eisen

Functie-eisen

Je bent een leerkracht in hart en nieren. Voor zelfstandig de groep overnemen draai jij je hand zeker niet om. Je bent flexibel en stressbestendig, en weet hoe jij de leerlingen een geweldige dag kunt bezorgen. Je bent woonachtig in Almere, of in ieder geval Flevoland, en bent minimaal één dag per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2600-4100

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 1315KG Almere Flevoland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.