Vacature Parttime docent dans in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Parttime docent dans 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
12
Omschrijving

Zit dansen in je bloed en wil je jouw enthousiasme graag overdragen op je leerlingen? Vind jij als dans docent het vooral belangrijk dat kinderen plezier beleven tijdens de dansles? 

Als docent dans vind jij het leuk om choreografie te bedenken en dit aan te passen op de behoefte van de leerlingen. Check, check dan ben jij de docent dans die wij zoeken!
Op diverse scholen in Rotterdam, Den Haag en Leiden organiseren wij diverse workshops gericht op dans. Bezit jij de Zuid-Amerikaanse swing? Nou, dan heb ik de workshop Zumba voor je. Of wil je toch liever met de kleuters dansen? Dat kan, ook op dat gebied hebben ik leuke workshops voor je.

Jij als docent dans motiveert jouw leerlingen om hun talenten in te zetten en stimuleert ze om op de juiste manier met elkaar samen te werken en te communiceren. Door middel van jouw danslessen help jij de leerlingen de sociale en culturele vaardigheden te ontwikkelen.

Wij zijn op zoek een gemotiveerde docent dans die zich in het bovenstaande herkent en dit bij de leerlingen omhoog weet te halen. Ben jij de docent die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature!

Eisen

Functie-eisen

  • Je ben in het bezit van het diploma van een dansgerichte opleiding of bent hiermee bezig;
  • Je bent na schooltijd beschikbaar
  • Affiniteit en ruime ervaring met deze doelgroep;
  • Je bent op zoek naar afwisselend werk;
  • Je bent beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband;
  • Per direct beschikbaar voor minimaal 0,2 fte.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
1500

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3011AZ Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.