Vacature Parttime docent sport in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Parttime docent sport 
Datum online
2020-09-30 30-09-2020
Met ingang van
2020-09-30
Aantal uren
8
Omschrijving

Als docent sport en bewegen motiveer jij jouw leerlingen om hun talenten in te zetten en stimuleer jij ze om op de juiste manier met elkaar samen te werken en te communiceren. En je helpt de sociale en sportieve vaardigheden van je leerlingen te ontwikkelen. In teamverband zorg jij voor een gevarieerd aanbod met voldoende uitdaging voor alle leerlingen.
Voor de tussenschoolse opvang mag jij samen met een collega leuke activiteiten organiseren voor de kinderen. Jij bent bereid om op verschillende scholen in Rotterdam jouw sportieve skills te laten zien. Bij het zien van een bal, een springtouw of een bakje met krijt gaan jouw handen jeuken. Met veel enthousiasme neem jij deel aan de activiteiten.

Studeer jij nog? Ben je alleen in de ochtend of juist in de middag beschikbaar? Mooi, dan kan je dit heel goed combineren met jouw (studie)rooster. Aan de hand van jouw beschikbaarheid word jij ingezet. Een perfecte bijbaan dus.

Eisen

Functie-eisen

  • Je studeert MBO Sport en Bewegen of bent in bezit van dit diploma;
  • Je hebt ervaring binnen het basisonderwijs;
  • Je bent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11:00 uur en 13:00 uur en eventueel na schooltijd beschikbaar voor werk;
  • Je bent parttime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
1500

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3011AZ Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.