Vacature Docent Diensten en Producten in Rotterdam

Onderwijs

Over NIVVO Rotterdam

Naam school
Adres
Van Nelleweg 1, 3044BC Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Diensten en Producten 
Plaatsingsdatum
2020-09-16 16-09-2020
Sluitingsdatum
15-11-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
24 uur
Omschrijving
Is kennisoverdracht van het vak diensten en producten jouw passie en ben je op zoek naar een nieuwe, innovatieve werkplek?

Lees dan snel verder en neem gauw contact met ons op.

Functie
Deze school die écht met de tijd meegaat heeft een docent Diensten en Producten nodig die de VMBO leerlingen van de onder- en bovenbouw leert welke mogelijkheden er allemaal zijn met Dienstverlening en Producten. Waar wij naar zoeken is een docent die het beste uit een leerling wilt halen. Hoe je dit doet is vooral op onderzoek te gaan naar hun talenten en hen verbindt met de maatschappij.

Heel belangrijk als docent diensten en producten is dat je structuur en een vertrouwde omgeving biedt. Uiteindelijk draait het het om de leerling die straks succesvol het vak diensten en producten afrond. Ook ben je regelmatig in contact met collega’s, ouders van de leerlingen en andere betrokkenen. Met deze contacten heb je gezamenlijk de doelstelling om de leerling tot het beste vervolgonderwijs te begeleiden.

Functie eisen
 • 2e graads bevoegdheid bij voorkeur diensten en producten;
 • Affiniteit en ruime ervaring met de leerlingen van het VMBO;
 • Per direct beschikbaar voor 0,4 fte tot aan de kerstvakantie;
 • Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de lessen en klassenorganisatie;
 • Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
 • Flexibiliteit, geduld, humor en in staat om de leerlingen positief te benaderen;
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s;
 • Creatief en initiatiefrijk.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan!

Daarnaast bieden wij het volgende:
 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs (CAO-VO LB: minimaal € 2.822,- en maximaal € 4.301,- bij fulltime dienstverband);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding;
 • professionele begeleiding en coaching;
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Hanan El Marzguioui
0651898869

Eisen

Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
1
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.