Vacature Ontwikkelingsgerichte leerkracht (WTF 0,4-0,6) groep 2-3 in Amsterdam

Onderwijs

Over De Globe

Naam school
Adres
Evertsweertplantsoen 3, 1069RK Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Zie beschrijving
Omschrijving
Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden

De scholen van Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden staan voor passend en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen, waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs. Samen met ouders, kinderen en medewerkers geven we daar invulling aan. We geven niet alleen ieder kind maar ook iedere STWT-collega ruimte voor ontwikkeling en vernieuwing. We stellen vragen, zijn beschikbaar en sluiten niemand uit. 

Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden is opgericht in januari 2006 en inmiddels verzorgen we met 16 scholen openbaar onderwijs in Amsterdam Nieuw-West:
  • volgens verschillende concepten: regulier-, Dalton-, Montessori- of ontwikkelingsgericht onderwijs;
  • met uiteenlopende accenten: taal, muziek, cultuur/kunst, natuur en bewegen/sport;
  • voor basisonderwijs én speciaal basisonderwijs.
Bijzonderheden
✅ Kandidaten kunnen EXCLUSIEF snel en gemakkelijk via onze website solliciteren: https://werkenbij.stwt.nl. Het enige wat wij nodig hebben is een CV. In het sollicitatieformulier lezen wij graag wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met geschikte kandidaten maken we ALTIJD direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek! 🤓

Vacature

Functietitel
Ontwikkelingsgerichte leerkracht (WTF 0,4-0,6) groep 2-3 
Plaatsingsdatum
2020-09-16 16-09-2020
Sluitingsdatum
16-11-2020
Met ingang van
19-10-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
WTF 0,6
Omschrijving
Jij hebt de wilskracht om door te zetten, ook als het even moeilijk is en je bent niet bang om fouten te maken. Je combineert actuele vakdidactiek met vernieuwende werkvormen en geeft je persoonlijke talent graag een plek in je klas en de school. Je houdt van de uitdaging om met iedere leerling samen uit te vinden wie hij is en wat hij kan.
Als onze nieuwe collega draag je bij aan teamontwikkeling en aan onze professionele cultuur, waarin teamleren een grote plek heeft. Je houdt van samen werken, leren én samen plezier maken. 

Openbare basisschool De Globe
Wij zijn een basisschool in het hart van Osdorp. Wij zijn een multiculturele buurtschool, en wij geloven in het potentieel van al onze kinderen. De principes van de growth mindset staan bij ons centraal. Om de leerlingen een gebalanceerde ontwikkeling en stevige basis te bieden, is er een breed aanbod beschikbaar. 
Dat aanbod wordt verzorgd door mensen vanuit verschillende rollen en expertises binnen ons team. Zo is er bijvoorbeeld een doe-lab leerkracht, een atelierleerkracht en een gymdocent die ook pre-teaching geeft. Ieder heeft een rol in de ontwikkeling en het leren van de kinderen, samen staan wij om hen heen. Pedagogisch Tact is wat ons verbindt.  

Onze missie: met plezier op weg naar een stevige basis!

Eisen

Functie-eisen
Je beschikt over:
  • een afgeronde Pabo-opleiding; of 
  • een hbo/wo opleiding aangevuld met lesbevoegdheid;
  • voldoende ervaring in de kunst van het lesgeven.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10 - maximaal €4.113,- bruto per maand
Arbeidsvoorwaarden
Aantrekkelijke functies in een goed samenwerkend team waar vanuit een positieve oplossingsgerichte houding wordt gewerkt. Er is volop ruimte voor scholing en ontwikkeling. De aanstellingen hebben een omvang van 0,4-0,6 WTF (2-3 dagen). 

Het salaris bedraagt maximaal €4.113,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Schaal L11 is bespreekbaar bij inzet extra expertise. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via STWT Academie en de Waaghalzen
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met Erwin Bolt, directeur, 06-46293113. 

Interesse?
Solliciteer snel en gemakkelijk via onze website: https://werkenbij.stwt.nl. Het enige wat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het sollicitatieformulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

SOLLICITEER NU:
https://werkenbij.stwt.nl/leerkracht-de-globe/nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.