Vacature Pedagogisch medewerker, 16 uur per week (0.4 fte) in Heemstede

Onderwijs

Over HBM

Naam school
Adres
Postbus 93, 2100AB Heemstede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. C. Carli
Omschrijving
Ben jij een teamspeler, expert in jouw vak, deel je graag kennis, ben je zelf nooit uitgeleerd en wil je samenwerken in een onderwijsteam en vaksectie waar ieders talent benut wordt? Neem je graag initiatief, ben je innovatief en een pedagoog in hart en nieren en heb jij oog voor iedere leerling? Dan zoeken we jou en gaan we graag met je in gesprek!
 
Wie zijn wij?
De HBM in Heemstede is een actieve, kleinschalige, (t)huiswerkvrije mavo, die leerlingen ook de mogelijkheid biedt om een Sport of Business profiel te kiezen Wij bieden uitdagend onderwijs, waarbij gelijke kansen voor iedereen, diversiteit, inclusie en persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van ieders talent centraal staat

Wij werken met een flexrooster, waarbij de vaklessen van 80 minuten in klassenverband plaatsvinden tussen 9.15 en 14.15 uur. Hieraan voorafgaand en aansluitend worden flexuren van 40 minuten gegeven, waarbij leerlingen klasoverstijgend kunnen kiezen uit een werk-, stilte- of vakbegeleidingsuur.

Voor meer informatie zie HBM

 

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker, 16 uur per week (0.4 fte) 
Plaatsingsdatum
2020-09-16 16-09-2020
Sluitingsdatum
11-10-2020
Met ingang van
01-11-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4 fte
Aantal uren
16
Omschrijving
De functie
Sta jij stevig in je schoenen, ben je proactief en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze (t)huiswerkvrije school? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wie zoeken wij?
Je wordt als pedagogisch medewerker breed ingezet in de school op diverse werkzaamheden ter ondersteuning van het onderwijsproces. Je werk bestaat voor een deel uit het opvangen van uitgestuurde en geschorste leerlingen. Een coachend gesprek is hier vaak op zijn plaats. Daarnaast vervul je ondersteunende taken voor de trajectvoorziening binnen de school. Het is dan ook van belang dat je pedagogisch onderlegd bent en ondersteunende en toezichthoudende werkzaamheden kunt vervullen bij onderwijsactiviteiten van leerlingen.

Je bent:
• Pedagogisch onderlegd;
• Leerlinggericht en communicatief vaardig;
• Vaardig in het begeleiden van leerlingen;
• Bereid om je zelf waar nodig verder te ontwikkelen in je functie.

Je hebt:
• Aantoonbare kennis van didactische en pedagogische principes
  (een opleiding in een pedagogische richting);
• Affiniteit met het onderwijs en het werken met leerlingen in de leeftijd van 12 – 16 jaar;
• Ervaring in het werken met leerlingen in een ondersteunende dan wel toezichthoudende rol is
  een pré.

 

Eisen

Opleiding
Overige

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Waarom zou je kiezen voor de HBM?
HBM is onderdeel van stichting IRIS en heeft je als werkgever veel te bieden. Naast een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie kent de stichting goede carrièreperspectieven en doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is ook veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Dit gebeurt in de vorm van scholing, loopbaanontwikkeling en mobiliteit.
 
Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, schaal 5. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van een jaar.
 
Als pedagogisch medewerker ben je onderdeel van het zorgteam, bestaande uit de zorgcoördinator/ orthopedagoog, rt-er en de andere trajectbegeleiders.
 
Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij die communicatieve pedagogisch medewerker die wij zoeken? Gebruik dan onderstaande link om uiterlijk 11 oktober 2020 te solliciteren!  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw F. Christiaanse, zorgcoördinator/ orthopedagoog – 023 528 2380/ f.christiaanse@dehbm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
De HBM – Koediefslaan 73 – 2101 BT  Heemstede – 023-5282380 – https://dehbm.nl/
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.