Vacature Leerkracht lichamelijke opvoeding Schagen in Haarlem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht lichamelijke opvoeding Schagen 
Plaatsingsdatum
2020-09-15 15-09-2020
Sluitingsdatum
31-10-2020
Met ingang van
01-10-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3
Omschrijving
Dit ga je doen
In jouw rol word je ingezet als docent bewegingsonderwijs op een school in het primair onderwijs en/of speciaal onderwijs in de omgeving Schagen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor bewegen binnen de school in afstemming met jouw collega’s. Ook lever jij eventueel een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en vervangings- of invalwerkzaamheden.
 
Je bent onderdeel van een team van specialisten in het bewegingsonderwijs. Je kunt samen met jouw collega’s nieuwe lesvormen en methodieken bespreken en gebruik maken van elkaars talenten.

Waar kom je terecht?
Team Sportservice richt zich op de maatschappelijke inzet van sport en bewegen. Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die het met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Nederland heeft een bijzonder rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit verenigingen, accommodaties, onderwijs en vrijwilligers. In de vorm van advies, kennisoverdracht, begeleiding of uitvoering zorgen wij ervoor dat dit sportieve kapitaal een zo groot mogelijke bijdrage levert aan een gezonde, vitale en sociale samenleving. Zo zorgen wij dat accommodaties vaker en beter gebruikt worden, bewegen op en rond de school een grotere betekenis krijgt binnen het onderwijs en de vereniging een échte ontmoetingsplek wordt met aanbod voor veel verschillende mensen.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk wordt ook samen gesport in de vorm van bootcamp groepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen etc. En op verschillende kantoren wordt regelmatig een borrel georganiseerd om elkaar ook op een andere manier te leren kennen. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Dit breng jij mee
Je hebt een afgeronde ALO opleiding met lesbevoegdheid (is een vereiste). Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je hebt affiniteit met speciaal onderwijs. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij samen
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Je start met een tijdelijk contract voor het schooljaar 2019-2020, waarbij verlenging mogelijk is. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport (schaal 7), het salaris is afhankelijk van jouw ervaring waarbij het minimumsalaris voor deze functie € 2.678 bedraagt.
 

Over Team Sportservice

Naam school
Adres
Postbus 333, 2000AH Haarlem Noord-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. DA van der Welle
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website: https://www.teamsportservice.nl/vacatures/leerkracht-lichamelijke-opvoeding/
.
Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Anouschka Terpstra, kantoor Schagen 0224-214774 of de afdeling Personeelszaken 023-2055010.

Een proefles, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.