Vacature Docent/leerkracht speciaal onderwijs Biezonderwijs in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent/leerkracht speciaal onderwijs Biezonderwijs 
Plaatsingsdatum
2020-09-14 14-09-2020
Sluitingsdatum
14-11-2020
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Docent/leerkracht speciaal onderwijs Biezonderwijs
Waar anderen ongeduldig zouden worden of misschien de moed op zouden geven, ga jij door. Jij bent die leerkracht die kinderen en ouders zich na jaren nog kunnen herinneren. Hun verhalen zullen gaan over hoe betrokken je was en dat je écht het verschil hebt gemaakt tijdens hun schooltijd. Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag met je in contact.
Biezonderwijs telt 7 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar,  (sbo, so, vso en praktijkonderwijs) en een eigen expertisecentrum De Kracht. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een community van 600 wereldverbeteraars  met een passie voor gespecialiseerd onderwijs. Dagelijks zetten wij ons in voor passend onderwijs voor iedere jongere in de regio Midden-Brabant. Ben je benieuwd welke werkplek binnen Biezonderwijs bij jou past? Bekijk onze video’s op onze website en zie wat iedere school zo uniek maakt.
Wat ga jij bij Biezonderwijs doen?
Jij gaat niet alleen onderwijs bieden aan onze leerlingen, jij gaat ze verder helpen in het leven. Biezonderwijs biedt specialistisch onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben om goed te kunnen leren en ontwikkelen. Met jouw team ga je op zoek naar de beste aanpak. Daarnaast leren we graag van elkaar en staan we binnen Biezonderwijs voor elkaar klaar. Als docent vind jij het een uitdaging om de schooltijd tot een onvergetelijke tijd te maken voor jouw leerlingen en hun ouders. Jij zorgt ervoor dat leerlingen zich veilig voelen en stimuleert ze om zich op hun eigen manier verder te ontplooien. Verder realiseer jij je als geen ander dat zeker in deze doelgroep elk kind anders is en stem jij jouw onderwijs hierop af.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Wat vragen wij van jou als leerkracht/docent speciaal onderwijs?
Je hebt een groot hart voor onze doelgroep en een passende onderwijsbevoegdheid (d.w.z. een  PABO-diploma, en/of  eerste- tweede graad bevoegdheid (of je voldoet aan de mijlpalenregeling. Deze lesbevoegdheid is een harde eis.)
Verder vragen we dat je:
 • Gedreven bent om elke dag het beste uit jezelf te halen
 • Flexibel en betrokken bent om elke leerling zijn/haar eigen onderwijs te bieden
 • Persoonlijk wilt groeien en graag kennis wilt delen met onze medewerkers
 • Graag samen met ons hét verschil maakt

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou als leerkracht/docent speciaal onderwijs?
Jij komt te werken in een betrokken onderwijsorganisatie waar onze leerlingen centraal staan. Wij bieden ze passend onderwijs, waarmee zij zich op hun eigen manier verder kunnen ontwikkelen. Buiten deze mooie manier van onderwijs bieden wij jou:
 • De mogelijkheid om impact te hebben: jij bent die leerkracht die onze kinderen en jongeren toekomstperspectief biedt en het verschil voor ze maakt.
 • Groei en ontwikkeling: we koesteren onze professionals en investeren in opleidingen, coaching en training.
 • Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair team.
 • Flexibiliteit: je kunt werken binnen verschillende pedagogische en/of onderwijskundige concepten en met diverse doelgroepen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: collectieve ziektekostenregeling – jaarlijks verhoging – structurele eindejaarsuitkering 6,3% – vakantie uitkering 8% – nominale uitkering ‘Dag van de Leraar’ -werkgeversbijdrage levensloopregeling 0,8%
 • Vertrouwen; Bij gebleken geschiktheid bieden wij je op termijn een vast contract.
 • Een zorgvuldig inwerktraject.

Over Stichting Biezonderwijs

Adres
Generaal Smutslaan 11, 5021XA Tilburg Brabant
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nicole Olesen
Omschrijving
Biezonderwijs is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar voor wie het leren en opgroeien niet vanzelf gaat. Wij helpen hen om hun eigen talenten te ontdekken, omdat wij vinden dat ieder kind zijn of haar dromen waar moet kunnen maken!

De stichting heeft in totaal zeven scholen verspreid in Tilburg en Goirle:
- speciaal basisonderwijs (SBO Noorderlicht, SBO Westerwel en SBO Zonnesteen)
- speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs (SO/VSO De Bodde, SO/VSO De Keyzer, VSO Parcours)
- praktijkonderwijs (Praktijk College Tilburg).
 
De Kracht is ons expertisecentrum: 60 experts versterken onze eigen scholen en ondersteunen 'gewone’ scholen en andere organisaties om passend onderwijs écht mogelijk te maken voor ieder kind.
 
Op de zeven scholen en het expertisecentrum van Biezonderwijs werken 490 deskundige, enthousiaste en betrokken leerkrachten en medewerkers onder leiding van in totaal zes (school)directeuren. Op onze scholen komen ca. 1.770 leerlingen.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Kortom; Ben jij die leraar met passie voor het vak, de doelgroep en de mens in het algemeen en wil jij samen met ons het beste uit onze leerlingen en jezelf halen?
Sollicitatieprocedure
Spreekt de vacature je aan? We komen graag met je in contact. Stuur jouw CV en korte motivatie naar: werkenbij@biezonderwijs.com
Heb je vragen, mail dan naar werkenbij@biezonderwijs.com t.a.v. Christa King. Of bel voor meer informatie naar 013 – 210 01 21.
We zijn benieuwd naar jou!
Heb jij geen onderwijsbevoegdheid (en voldoe je niet aan de mijlpalenregeling), maar spreken de vacature en Biezonderwijs je wel aan? Klik dan hier om te kijken of er mogelijkheden zijn als zij-instromer.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.