Vacature Docent Lichamelijke opvoeding in Groningen

Onderwijs

Over CSG Augustinus

Naam school
Adres
Adm. de Ruyterlaan 37, 9726GP Groningen Groningen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Westerdijk
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
De Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG) verzorgt voortgezet onderwijs aan zo'n 3.000 leerlingen op vier vestigingen:
  • CSG Augustinus (Groningen)
  • CSG Selion (Groningen)
  • CSG Kluiverboom (Groningen)
  • CSG Wessel Gansfort (Groningen)

Missie en visie
Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig, waarde(n)vol onderwijs vanuit onze op de bijbel en de christelijke traditie geïnspireerde identiteit. Binnen de CSG werken professionals respectvol samen met ouders en leerlingen aan de ontwikkeling van jonge mensen tot zelfstandige, sociale en competente wereldburgers op het hoogst haalbare niveau van leerling en medewerker.

De CSG heeft een christelijke identiteit. Van sollicitanten wordt verwacht dat zij in hun sollicitatie hun visie geven op christelijk onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Lichamelijke opvoeding 
Plaatsingsdatum
2020-09-14 14-09-2020
Sluitingsdatum
25-9-2020
Met ingang van
19 oktober 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
10
Omschrijving
De Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG) bestaat uit meerdere onderwijsvestigingen en een bestuursbureau. De vestigingen functioneren als herkenbare locaties van de CSG en verschillen onderling waar het gaat om het soort onderwijs, de sfeer en de cultuur. Voor onze vestiging CSG Augustinus zijn we op zoek naar een

                                           DOCENT LICHAMELIJKE OPVOEDING (tijdelijk i.v.m. vervanging)

Ben jij een docent die uitdaging leuk vindt maar ook jongeren weet uit te dagen? Heb jij kennis van andere onderwijsvormen en is jouw les uniek? Op CSG Augustinus kun je doen waar je goed in bent! Combineer je kennis en vaardigheden, geef inhoud en vorm aan je lessen en boor de talenten van onze leerlingen aan. Oftewel, word docent LO op CSG Augustinus!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Te doen gebruikelijk worden de klassen en niveaus over de verschillende docenten binnen een sectie verdeeld. Op die manier is de doelgroep afwisselend. Wij hechten waarde aan een respectvol pedagogisch klimaat, waarin leerlingen uitgedaagd worden om het maximale uit zichzelf te halen. 

Wij zoeken een docent die passie voor leerlingen en het vak heeft. Daarnaast moet de collega in staat zijn te differentiëren naar niveau.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze functie hoort een salarisindicatie van schaal LB volgens de CAO VO.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer M. Miedema (teamleider) via het volgende emailadres: m.miedema@csg.nl.

Interesse? Dan ontvangen wij je CV en motivatiebrief graag vóór 26 september 2020. Je kunt uitsluitend via de link op meesterbaan.nl solliciteren.

Het overleggen van een geldige ‘Verklaring omtrent het Gedrag’ (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.