Vacature Docent biologie in Rotterdam

Onderwijs

Over Emmauscollege

Naam school
Adres
Alexandriestraat 40, 3067MR Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. S.A.M. Verschueren
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Emmauscollege is een open katholieke school met ruim 1700 leerlingen en 160 medewerkers. Wij bieden activerend en uitdagend kwaliteitsonderwijs voor havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen binnen een veilige, duidelijke en zorgzame omgeving.

We zijn een school waar iedereen die zich in onze visie kan vinden en deze respecteert, van harte welkom is. Het devies van onze school is ‘Samen op weg': leerlingen en medewerkers gaan samen op weg om van en met elkaar te leren. Dat leren is gericht op kennis en vaardigheden, maar ook op de manier waarop je met elkaar een gemeenschap vormt.

Kijk op https://www.emmauscollege.nl/over-ons/ als je ons beter wilt leren kennen! 

We zetten iPads in om te motiveren, te activeren en te differentiëren. Daarbij is het vanaf schooljaar 2020-2021 in de onderbouw mogelijk om te kiezen voor de leerroute GO Emmaus. We willen graag dat de leerling invloed heeft op wat hij/zij leert en dat kan in een GO Emmaus-klas. Meer informatie hierover via onderstaande link. 

https://www.emmauscollege.nl/groep-8/go-emmaus/

Vacature

Functietitel
Docent biologie 
Plaatsingsdatum
2020-09-14 14-09-2020
Sluitingsdatum
22-9-2020
Met ingang van
26-10-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
circa 0,7
Aantal uren
18
Omschrijving
Voor de periode van 26 oktober 2020 tot 15 februari 2021 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent voor het vak biologie. Het betreft een aanstelling  voor circa 0,7 fte. De werkdagen zullen maandag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn. Het gaat om drie brugklassen, twee 2-vwo klassen en twee 4-vwo klassen. Bij voorkeur ook de begeleiding van 3 pws-groepjes. 

Het gaat om de vervanging van zwangerschaps- en bevallingsverlof met uitzicht op een aantal eigen uren vanwege de opname van ouderschapsverlof aansluitend aan de verlofperiode. 
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken:
- is bij voorkeur in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid, tweedegraders en studerenden worden ook uitgenodigd om te solliciteren
- heeft hart voor leerlingen en het onderwijs
- kan zowel alleen als in teamverband goed functioneren
- is veelzijdig, flexibel en kan snel schakelen
- kan goed overweg met ICT

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Op de vacature is de CAO-VO van toepassing.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Bent u de kandidaat die wij zoeken? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

Nadere inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mevrouw Verschueren, conrector personeel en organisatie, te bereiken onder telefoonnummer 010-4212144 of via ver@emmauscollege.nl.

Uw sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag, uitsluitend via meesterbaan.nl, uiterlijk dinsdag 22 september 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 28 september 2020. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.