Vacature Verzuimcoördinator in Amsterdam

Onderwijs

Over Ir. Lelylyceum

Naam school
Adres
Ravenswaaipad 3, 1106AW Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. C. Kuster
Omschrijving
Het Ir. Lely Lyceum is een middelbare school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. Wij bieden kwalitatief hoogstaand én toekomstgericht onderwijs en begeleiding aan leerlingen. Door focus op technologie en design, internationalisering en empowerment van leerlingen bieden wij hen een uitstekende basis voor een vervolgopleiding en latere succesvolle carrière.
 
Amsterdam-Zuidoost, the place to be
We leven in een dynamische tijd, Amsterdam is volop in ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor Amsterdam-Zuidoost. Het stadsdeel is booming en bruist van energie. Een bloeiend bedrijfsleven, wetenschap, kunst, media, design, health care... allemaal op steenworp afstand van de school. We hebben nauwe contacten met bedrijven en instellingen in Zuidoost en willen die de komende jaren verder verdiepen en uitbreiden.
 
Nieuw onderwijsaanbod 
Naast een opleiding mavo, havo en atheneum, biedt het Ir. Lely Lyceum nu als enige school in Zuidoost de gymnasium opleiding aan. Vanaf schooljaar 2019/2020 zijn wij gestart met het technasium (havo-vwo)en mavo bèta design.
Het Ir. Lely Lyceum biedt eigentijds onderwijs aan op het gebied van bèta-georiënteerd onderzoek en ontwerpen, internationalisering en ondernemerschap.
 

 

Vacature

Functietitel
Verzuimcoördinator 
Plaatsingsdatum
2020-09-11 11-09-2020
Sluitingsdatum
21-9-2020
Met ingang van
per z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Omschrijving
Het Ir. Lely Lyceum heeft per direct een vacature voor een verzuimcoördinator. Het gaat om een aanstelling van 0,5 fte in salarisschaal 4 en afhankelijk van het opleidingsniveau en werkervaring is salarisschaal 5 bespreekbaar. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voortgezet onderwijs 2020.
Het gaat om een tijdelijke aanstelling van t/m 31 juli 2021 met uitzicht op verlenging van het dienstverband.
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij elke schooldag van 08.00 uur tot 12.00 uur de werkzaamheden kan uitvoeren.


 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Als verzuimcoördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van de verzuimadministratie. Het gaat hierbij om hele proces, van verzuimmelding tot afhandeling. Naast het bijhouden van de verzuimadministratie in Magister (digitaal leerlingvolgsysteem) heb je dagelijks contact met leerlingen. Je hebt een signalerende rol en je let hierbij op spijbelaars, telaatkomers, bijzonder verzuim en frequent uitstuur. Indien nodig leg je standaardsancties op, je ziet toe op de opvolging van de opgelegde sancties en voor zwaardere sancties stuur je de leerlingen door naar de teamleider.
Je legt verantwoording af aan de conrector.
Verder heb je onder andere contact met de zorgcoördinator, teamleiders, jeugdarts, leerlingen, ouders en de leerplichtambtenaar.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
inschaling volgens CAO VO schaal 4
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij? 
De school biedt een veelzijdige en aantrekkelijke functie in een leuke en dynamische omgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal 4 (schaal 5 bespreekbaar), CAO-VO (maximaal € 2.588,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Daarnaast biedt het Ir. Lely Lyceum bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO, een op ontwikkeling gericht personeelsbeleid met volop ruimte voor scholing en professionalisering.
Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op verlenging van het dienstverband

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Herken je jezelf in het genoemde profiel, reageer dan uiterlijk 21 september 2020 via Meesterbaan.
Vragen over de functie kunnen telefonisch (020-5633050) gesteld worden aan de heer J. Rijlaarsdam (rector).
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 24 september.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.