Vacature Toezichthouder in Katwijk

Onderwijs

Over Vakcollege Rijnmond

Naam school
Adres
Louise de Colignylaan 2, 2224VT Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A.M.M.P. Hoekstra
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.  

Vacature

Functietitel
Toezichthouder 
Plaatsingsdatum
2020-09-10 10-09-2020
Sluitingsdatum
28-9-2020
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5-0,7
Aantal uren
20-28
Omschrijving
Vind jij het leuk om te werken met jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar? Hou je van gezellige drukte en weet je wel orde te houden? Dan hebben wij een vacature die bij jou past.

Over ons
Jouw uitdaging
Als Toezichthouder houd jij samen met de docenten pauzesurveillance. Jij houdt de aula, het plein en directe omgeving schoon en biedt ondersteuning voor orde en veiligheid in de pauzeruimtes en eventueel lokalen. Daarnaast verricht jij ondersteunende werkzaamheden, zoals het aannemen van de telefoon, assisteren bij de kantineverkoop en het openen en afsluiten van het schoolgebouw.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Over jou
Jij bent flexibel, collegiaal en goed in staat om grenzen aan te geven. Je vindt het leuk om met deze doelgroep te werken en hebt veel geduld. Bij voorkeur heb je ervaring opgebouwd in het werken of begeleiden van jongeren.

 Jouw team
Je gaat deel uitmaken van een klein team. Samen met je collega’s van de facilitaire dienst zorg je elke dag dat leerlingen met plezier naar school komen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao-VO in schaal 3
Arbeidsvoorwaarden
Dienstverband                     
Het  dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.
 
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding/coaching en ontplooiingsmogelijkheden. Een baan waarbij je tijdens alle schoolvakanties en feestdagen vrij bent. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • salaris conform cao VO in schaal 3 bij 1fte (maximaal € 2416,- bruto)
  • Eindejaarsuitkering van 8%
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnesmogelijkheden.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer dan uiterlijk 28 september 2020 via meesterbaan.nl 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjolein Zwaan (m.zwaan@vakcollegerijnmond.nl). Telefonisch bereikbaar via 071 4013128.
 
De selectie zal na 29 september 2020 plaatsvinden. Wij zullen je na de sluitingsdatum van de vacature informeren over het vervolg van de procedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.