Vacature Didactisch coach in Amsterdam

Onderwijs

Over LUMION

Naam school
Adres
Vlaardingenlaan 25, 1062HM Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Arjen Kreike
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Op LUMION, school van je leven, krijgt elke leerling de kans om te stralen en te werken aan zijn eigen toekomst. Alle medewerkers helpen de leerling de resultaten te halen waar hij/zij naar streeft. Samen geven we vorm aan het meest persoonlijke onderwijs van Amsterdam.

Waar staat LUMION voor: LUMION valt onder het bestuur van Stg. Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso.
Progresso kiest voor: liefde als leidend principe, orde als basis en vooruitgang als doel.
 
Bijzonderheden
Wij zoeken mensen mensen die, vanuit hun eigen expertise, competenties en eigenheid het verschil kunnen maken. Wij gaan voor een divers personeelsbeleid voor alle functies binnen onze gehele organisatie.Voor ons betekent dat zondermeer dat vrouwen en mannen dezelfde kansen krijgen en sturen er via ons aannamebeleid op dat dit in balans blijft. Ons medewerkersbestand is een afspiegeling van onze samenleving. Wij omarmen diversiteit, dus speelt huidskleur, ras, gender, cultureel of religieus erfgoed of geaardheid in ons aannamebeleid geen rol. Bij gelijke geschiktheid hebben wij aandacht voor de man-vrouwverhouding en voor diversiteit. Bij ons mag en kun je zijn wie je bent!

Vacature

Functietitel
Didactisch coach 
Plaatsingsdatum
2020-09-08 08-09-2020
Sluitingsdatum
21-9-2020
Met ingang van
01-10-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Lumion is een middelbare school in Amsterdam-West met gepersonaliseerd onderwijs. Afgelopen schooljaar zijn we gestart in een prachtig nieuw gebouw. Elke leerling wordt hier begeleid door een persoonlijke coach.

Onze docenten coachen een aantal leerlingen. Daarnaast heeft Lumion coaches in dienst die zich enkel bezighouden met het coachen van leerlingen, genaamd didactisch coaches. Wegens uitbreiding zoeken wij een nieuwe didactisch coach die ervaring heeft met de doelgroep en affiniteit heeft met het onderwijs. Onze school is ambitieus en wil daarom de beste medewerker hebben die de werkzaamheden als vanzelfsprekend op een hoog niveau uitvoert. 

Je coacht de leerlingen uit de onderbouw. Dat betekent dat je intensieve studiebegeleiding geeft. Samen met de leerling stel je studiedoelen op. In de wekelijkse coachgesprekken bespreek en begeleid je de leerling bij zijn/haar studieplanning en het maken van een studiestrategie. Ook onderhoud je contact met de ouders en neem je deel aan de vergaderingen van jouw docententeam. Je komt werken op één van de nieuwste, leukste en meest gepersonaliseerde scholen van Amsterdam. Dit hebben we bereikt door hard te werken, elkaar te helpen en veel enthousiasme van onze medewerkers.
 
Kortom, een didactisch coach op Lumion heeft een coachende houding, werkt multidisciplinair, denkt in oplossingen, is bereid om anderen te helpen en staat open om te leren.
 
Ben jij goed in de omgang met leerlingen en collega’s? Heb jij een open houding, ben je kundig en heb je vernieuwende ideeën? Weet jij op een soepele manier onze leerlingen te motiveren?
Dan ben jij wat wij zoeken!Resultaatgebieden:
  1. Pedagogiek/coachen
  2. Organiseren en ondersteunen
  3. Toezicht houden
  4. Informatievoorziening
Benieuwd wat wij verstaan onder coaching?   Bekijk dan onderstaand filmpje
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige of Pabo
Functie-eisen
Profiel: 
  • Je beschikt over een relevante HBO- of WO-opleiding.
  • Je hebt ervaring met de doelgroep.
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het onderwijs.
  • Je bent vaardig in het communiceren met de doelgroep (11-16 jaar).
  • Je bent coach- en adviesvaardig.
  • Je bent in staat samen te werken, zelfstandig keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen in je werk. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
9 (OOP)
Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling: 
De aanstelling is in tijdelijke dienst in verband met vacatureruimte. Als er structurele vacatureruimte ontstaat en het blijkt dat je past binnen onze school, ligt een vervolgaanstelling voor de hand. 

Wij bieden:
-    Salariëring conform cao-VO, afhankelijk van je ervaring in schaal 9 (OOP).
-    Conform cao een persoonlijk keuzebudget van 50 verlofuren per jaar (bij een fulltime aanstelling).
-    Veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling.
-    Reiskostenvergoeding bij meer dan 25 kilometer afstand woon-werk.
-    50% vergoeding abonnement Louiszoon Health Club Amsterdam.
-    Kortingen op collectieve verzekeringen bij Ohra.
-    Flinke kortingen op activiteiten en producten in de personeelsvoordeelwinkel.

En wellicht het belangrijkste: een prettige en uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor eigen invulling van de functie. Lumion is een school waar je ideeën worden gewaardeerd en waar je samenwerkt met veel enthousiaste collega's.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, stuur dan je sollicitatie naar Ingerlise Kooijman, teamleider op Lumion. Motiveer in maximaal 30 zinnen waarom jij de stap maakt om bij ons te solliciteren. Maak middels je brief en cv kenbaar waarom je geschikt bent.
Na de briefselectie nodigen wij enkele kandidaten uit voor een eerste gesprek. 


Daarnaast is het verkrijgen van twee positieve referenties een voorwaarde om tot een definitieve aanstelling te kunnen overgaan.

N.B.
- Solliciteren op deze vacature is alleen mogelijk via Meesterbaan. Sollicitaties die op een andere wijze worden ontvangen, kunnen wij niet in behandeling nemen.  


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.