Vacature Leerkracht groep 8 in Nieuw Vennep

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 
Plaatsingsdatum
2020-09-07 07-09-2020
Sluitingsdatum
7-11-2020
Met ingang van
november 2020
Referentienummer
05LN
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Over onze school:
Het Mozaïek is een christelijke basisschool met enthousiaste, gedreven, goed opgeleide medewerkers. Wij zijn een gecertificeerde Kanjerschool, zetten ICT in vanaf groep 1-2, en richten ons op 3d-onderwijs om op onder andere deze manier optimaal in te kunnen spelen op de onderwijsbehoeften van het kind. We hebben oog voor ieders talent. 
Wij houden rekening met verschillen in behoefte aan instructie, verwerking en de mate waarin kinderen zelfstandig tot werken komen. Ook bieden we een stevige zorgstructuur waarin het onderwijs, binnen haalbare kaders, passend gemaakt wordt  en hebben veel expertise in onze school. Het Mozaïek is gehuisvest in twee gebouwen. Mozaïek 1: groepen 1-6 en Mozaïek 2: groepen 7-8.

“Elk kind is anders, ieder zijn manier. Samen vormen wij een mooi en kleurrijk geheel. Op het Mozaïek mag verschil er zijn!”

Wij bieden jou een enthousiast team. Een team dat sterk is in klassenmanagement, ervaring heeft met het werken in heterogene groepen en groepsdoorbrekend werken. Op de locatie waar je komt te werken zijn twee groepen 8 en twee groepen 7. Je vindt bij ons een fijne werksfeer waarin we je stimuleren om je talenten in te zetten. 

Ben jij gedreven, enthousiast, creatief, deskundig en heb je zin in een leuke intensieve, afwisselende uitdaging? Laat van je horen! 

 
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Vacature
- Functietitel: leerkracht groep 8 (23 leerlingen)
- Met ingang van: begin november 2020 tot maart 2021
- Soort aanstelling: liefst fulltime, maar parttime behoort tot de mogelijkheden
- Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op vast op de school voor twee dagen. Binnen de stichting zijn er meerdere mogelijkheden mogelijk
- Jouw rol in deze nieuwe functie: groepsleerkracht groep 8

Functievereisten
Wij zoeken iemand die:
- een bevoegde leerkracht is; liefst met ervaring, maar net afgestudeerd kan natuurlijk ook
- sterk is in klassenmanagement
- affiniteit heeft met bovenbouwleerlingen
- goed kan samenwerken
- ICT kan integreren in de lessen
- fulltime wil werken, maar twee parttimers behoort ook tot de mogelijkheden

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken. Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

- Voor deze functie geldt dat de salarisschaal conform de onderwijs CAO. 
- Werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
- Indien gewenst parttime, dan graag even aangeven welke dagen je voorkeur hebben.

Over Het Mozaïek

Naam school
Adres
Nieuwstraat 43, 2152BE Nieuw Vennep
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Omschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatie informatie
Bij Jong Leren solliciteer je voor een functie op een school. Je eerste aanspreekpunt is daarom de directeur van de school waar je wilt solliciteren. Als je bent aangenomen, kom je in dienst van Jong Leren. 

U kunt via MeesterBaan solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.