Vacature Docent Nederlands 2e graads in Katwijk

Onderwijs

Over Vakcollege Rijnmond

Naam school
Adres
Louise de Colignylaan 2, 2224VT Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A.M.M.P. Hoekstra
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.  

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
2020-09-04 04-09-2020
Sluitingsdatum
22-9-2020
Met ingang van
1 november 2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Aantal uren
20-25
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan op het VMBO, bijvoorbeeld naast je huidige baan in het primair onderwijs of wil je heel graag helemaal de stap maken naar het VO? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands. Je bent in het bezit van 2e graad bevoegdheid Nederlands of bent bereid om een bevoegdheid VMBO onderbouw te halen of een 2e graads bevoegdheid Nederlands. Enthousiast? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit collega’s die de lessen Nederlands verzorgen. Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid door een coach en een collega uit de vakgroep. Zij maken je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in het tweede jaar, zodat je de ruimte krijgt om optimaal te ontwikkelen.

Over ons
Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege, waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe (digitale) methodes, oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt.
 
Over jou
Jij hebt
Onze voorkeur gaat uit naar een leerkracht PO die lesgeeft in de bovenbouw (groep 7 en/of 8) of een bevoegd docent Nederlands 2e graads.  Je kunt je vinden in eigenschappen als flexibel, ondernemend en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe ontwikkelingen niet naast je neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou  
Een aantrekkelijke, ruime, uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding/coaching en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.  
Verder bieden wij je ook: 
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid  
  • salaris conform cao VO  
  • eindejaarsuitkering van 8%   
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.    
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 22 september 2020 via meesterbaan.nl

Meer informatie? 
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Cees van Eeden, Teamleider onderbouw Vakcollege Rijnmond. Hij is bereikbaar via e-mail: c.vaneeden@andreascollege.nl of via telefoonnummer 06 41 86 28 77 
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Angela Hoekstra, Personeelszaken. E-mail: a.hoekstra@andreascollege.nl  
 
De selectie zal na 22 september 2020 plaatsvinden. Wij zullen u na de sluitingsdatum van de vacature informeren over het vervolg van de procedure.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.