Vacature Docent Engels in Lochem

Onderwijs

Over Staring College

Naam school
Adres
Postbus 200, 7240AE Lochem
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Barts
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Staring College is een brede scholengemeenschap met vestigingen in Lochem en Borculo. De school verzorgt onderwijs voor leerlingen van de vmbo basisberoepsgerichte leerweg tot en met het gymnasium. De grootste woonkernen in het voedingsgebied zijn Lochem, Laren, Ruurlo en Borculo. Het Staring College heeft een streekfunctie. Het totaal aantal leerlingen is ruim 2000 en het aantal medewerkers ruim 200.
 
De hoofdvestiging in Lochem is gehuisvest in een prachtig gebouw. Hier wordt het volledige onderwijsaanbod verzorgd van vmbo/mavo tot en met gymnasium, uitgezonderd leerjaar 3 en 4 van het beroepsgerichte vmbo.
 
De kleinschalige school aan de Beukenlaan in Borculo huisvest de leerjaren 1 en 2 van vmbo tot en met vwo en bovendien het mavo, leerjaar 3 en 4. Bij het mavo wordt een beroepsgericht vak aangeboden. Het karakteristieke gebouw aan de Herenlaan is weliswaar op leeftijd, maar goed onderhouden. Het onderwijsaanbod is leerjaar 3 en 4 van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg met de afdelingen zorg en welzijn breed, mobiliteit en transport, economie en ondernemen en horeca, bakkerij en toerisme.
 
Het onderwijs in het Staring College is kleinschalig georganiseerd in negen afdelingen met elk een eigen afdelingsleider. De directie bestaat uit de bestuurder en de directeur onderwijs. De afdeling bedrijfsvoering (centrale administratie, netwerkbeheer en personeelszaken) ondersteunt het bestuur, de directie en de afdelingsleiders.
 
Het Staring College staat bekend om zijn prettige sfeer, open klimaat en veilige leeromgeving. Het onderwijs is te omschrijven als eigentijds en solide. De laatste jaren zijn we intensief bezig met onderwijsontwikkeling gericht op het verbeteren van het leren van de leerling. De leerlingbegeleiding en –ondersteuning getuigen van grote betrokkenheid van de medewerkers. De resultaten van de school zijn al jarenlang uitstekend te noemen.
 
Het motto van de school is ‘dichter bij jou’. Wij willen nadrukkelijk aandacht geven aan de vertaling van dit motto in het onderwijs, de leerlingbegeleiding en bij het werk van de onderwijsondersteunende diensten.
 
Zie voor meer informatie onze website: www.staring.nl
En onze schoolgids

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
2020-09-03 03-09-2020
Sluitingsdatum
23-9-2020
Met ingang van
26 oktober 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6000
Aantal uren
16
Omschrijving
Het Staring College te Borculo zoekt:
 
docent Engels 2e graad 0,6000 fte locatie Beukenlaan 1 te Borculo.
Ingangsdatum: 26 oktober 2020.
Het betreft een vervanging wegens afwezigheid tot eind februari 2021.
 
Inlichtingen bij: de heer E. Olthof, afdelingsleider leerjaar 1 onderbouw Borculo,
tel. 0545-273535
 
De sluitingstermijn is 23 september 2020.
 
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 1 oktober 2020 in de ochtend.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Voor de functie geldt schaal LB. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De vigerende cao-VO is van toepassing.

Onderdeel van de procedure is dat je een geldige verklaring omtrent het gedrag kan krijgen. Deze wordt voor aanvang van de werkzaamheden door de werkgever aangevraagd.

De mogelijkheid bestaat dat het dienstverband op payroll basis is.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Om te solliciteren klik hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.