Vacature Docent Economie/E&O, 2e graads (vervanging wegens zwangerschapsverlof) in Ho...

Onderwijs

Over Tabor College

Naam school
Adres
Postbus 34, 1620AA Hoorn Noord-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.H.L. Scholten
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 3900 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen. Naast de reguliere mavo en Tech-mavo  zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Binnen de bbl en kbl heeft de school een vakcollege Techniek&Ondernemen, vakcollege Gezondheidszorg&Welzijn en een vakcollege Gezondheid&Sport.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Vacature

Functietitel
Docent Economie/E&O, 2e graads (vervanging wegens zwangerschapsverlof) 
Plaatsingsdatum
2020-09-03 03-09-2020
Sluitingsdatum
31-10-2020
Met ingang van
16-11-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,60
Aantal uren
15
Omschrijving
Tabor locatie d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen. Naast de reguliere mavo en Tech-mavo  zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte leerweg (BBL). Binnen de bbl en kbl heeft de school een vakcollege Techniek&Ondernemen, vakcollege Gezondheidszorg&Welzijn en een vakcollege Gezondheid&Sport.
De locatie d'Ampte is een school met het predikaat Excellent en een waardering GOED van de inspectie. De school kenmerkt zich door degelijke vernieuwing en doen wat werkt. Speerpunten zijn: sportief, creatief en praktijkgericht en de kernwaarden van de school zijn respect, veiligheid en verantwoordelijkheid.

In verband met een vervanging wegens zwangerschapsverlof, zijn wij met ingang van medio november op zoek naar een ervaren docent Economie/ Economie & Ondernemen (2e graads) voor 0,60 fte (15 lesuren). De lessen worden verzorgd aan de onder- en bovenbouwklassen. De vervanging zal duren tot aanvang van de meivakantie (23 april 2021).

Ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er deels gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad. 
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
- Lerarenopleiding Economie, 2e graads 
- Kennis van de Apple iPad 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.