Vacature Docent Engels, 1e graad MLC2021023 in Cuijk

Onderwijs

Over Merletcollege

Naam school
Adres
Grotestraat 144, 5431DM Cuijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Engels, 1e graad MLC2021023 
Plaatsingsdatum
2020-09-02 02-09-2020
Sluitingsdatum
30-9-2020
Met ingang van
02-09-2020
FTE
1,0
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

M.i.v. medio november 2021 zijn we op zoek naar een docent Engels, 1e graad, voor 1,0 fte voor onze locatie in Grave. Het betreft een vacature wegens vervanging (zwangerschaps-/ouderschapsverlof) tot einde schooljaar 2020/2021.

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is mogelijk dat er voor de sluitingsdatum al sollicitanten uitgenodigd worden voor een gesprek dus is uw interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Uw motivatiebrief en cv kunt u tot 30 september 2020 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.