Vacature Docent AVO (vervanging) - Het Brederocollege - Het Driespan in Breda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent AVO (vervanging) - Het Brederocollege - Het Driespan 
Plaatsingsdatum
2020-09-01 01-09-2020
Sluitingsdatum
31-10-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,1 FTE
Omschrijving
Het Driespan zoekt voor VSO Het Brederocollege (locatie Raaimoeren) in Breda een Docent AVO.


Over Het Driespan


In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze website www.koraal.nl


Over het Brederocollege


Het Brederocollege is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Breda. Leerlingen tussen 12 en 18 jaar met sociaal-emotionele problemen of psychiatrische problematiek krijgen onderwijs met specifieke ondersteuning. Het onderwijs is op VMBO en HAVO niveau. Werken binnen het Brederocollege brengt uitdaging met zich mee. Een dynamische werkplek waarbinnen we steeds zoeken naar het best passende onderwijsaanbod voor onze doelgroep. Ben jij innovatief en durf je out of the box te denken dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

De leerlingen zelfvertrouwen geven
"Op onze school vinden we het belangrijk dat je lekker in je vel zit en je zo optimaal mogelijk kunt ontwikkelen. Je leert verschillende leermethodes, zodat je zelf ervaart welke methode het beste bij jou past. Je leert zelfstandig taken uit te voeren. Dit draagt bij aan je zelfredzaamheid. Die heb je op school nodig, in je latere studie, maar ook in je sociale leven. Onze docenten stimuleren je om actief bezig te zijn met je eigen sociaal-emotionele ontwikkeling. Wij begeleiden jou, maar je zet zelf de stappen. Daarmee krijg je meer zelfvertrouwen. Je merkt steeds beter wat bij jou past en wat je later, in de toekomst, kunt en wilt gaan doen."

Wij zoeken

Een Docent AVO (0,1 wtf) op dinsdagmiddag. Het betreft een tijdelijke vervangingsbenoeming voor de duur van het gehele schooljaar. Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.


Wat bieden wij?
  • Je krijgt een tijdelijke vervangingsaanstelling conform CAO Primair Onderwijs/
  • De functie van docent wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs.
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde PABO-opleiding.
  • Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling.
  • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen.
  • Je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sacha Vingerhoeds, schoolleider Het Brederocollege via svingerhoeds@koraal.nl of telefoonnummer 06-82537948. Wil je meer lezen over Het Brederocollege, bezoek dan onze website www.koraal.nl.


Reageren


Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV!

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Eisen

Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Over Het Brederocollege

Naam school
Adres
Brederostraat 35, 4819HG Breda Brabant
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Annemiek Custers
Niveau
vmbo, mavo, havo
Omschrijving
Over Het Driespan
In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Over het Brederocollege
Het Brederocollege biedt HAVO leerjaar 1 tot en met 5, alle profielen, VMBO-BBL en VMBO-KBL met het profiel Dienst & Producten en VMBO-T alle profielen. Het onderwijsaanbod richt zich op uitstroom naar MBO en HBO.
Werken binnen het Brederocollege brengt uitdaging met zich mee. Een dynamische werkplek waarbinnen we steeds zoeken naar het best passende onderwijsaanbod voor onze doelgroep. Ben jij innovatief en durf je out of the box te denken dan is deze functie jou op het lijf geschreven. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.