Vacature Leerkracht onderbouw gezocht in Leiden in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Polarisavenue 134 , 2132JX Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, OGO, Internationale school
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Sharona van der Heijden
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Vacature

Functietitel
Leerkracht onderbouw gezocht in Leiden 
Plaatsingsdatum
2020-08-28 28-08-2020
Sluitingsdatum
28-9-2020
Met ingang van
Schooljaar 2020-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
1.0
Omschrijving
Leuke kleuterjuf en meester, wij zoeken jou! Jij begeleidt de jongste leerlingen bij hun eerste stappen op school. De flexibiliteit voor de invulling van jouw werk ligt bij jou: hoeveel dagen, in welke regio en het type onderwijs geef jij aan. Hierdoor weet je zeker dat jij met veel plezier naar je werk gaat en de kleuters een geweldige tijd laat beleven!

Wat ga jij doen?
Van peutergroep op de crèche of lekker thuis: zo’n grote schoolklas een flinke stap voor de kinderen. Voor sommige kinderen en ouders is dat wennen, andere kinderen zijn er ‘helemaal aan toe’. Als juf of meester van groep 1/2 weet jij daar goed mee om te gaan.

Tellen, kleuren en vormen benoemen, iets vertellen in de kring, samen spelen, rijmen, luisteren naar een verhaal: voor kleuters valt er heel wat te leren. In groep 1 gaat dat leren nog met heel kleine stapjes en spelenderwijs. In groep 2 ga je als leerkracht de kinderen al spelend voorbereiden op het leren lezen, schrijven en rekenen.

De kleuters ontdekken een nieuwe wereld! Ze beginnen beetje bij beetje overeenkomsten en verschillen op te merken in de klas; iedereen is anders. Als leerkracht is het belangrijk de kleuters te stimuleren in de ontwikkeling van dit inzicht door op allerlei manieren te praten over gedrag en emoties. Vind jij het leuk om samen met de kleuters deze nieuwe fase in te gaan? Solliciteer dan direct!


 

Eisen

Functie-eisen
*Je bent in het bezit van een pabodiploma of je zit in de afrondende fase;

*Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan, bij voorkeur bij de kleuters;

*Je hebt een positieve instelling en bent in staat snel een band op te bouwen met de leerlingen;

*Je bent pedagogisch sterk en je biedt structuur in de klas.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die stand-by staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Stap 1

Is deze vacature wat jij zoekt? Solliciteer dan snel! Geef jouw gegevens aan ons door.

Stap 2

We nemen telefonisch contact met je op voor een eerste screening en bespreken de mogelijkheden.

Stap 3

Zijn er mogelijkheden? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek op één van onze vestigingen.

Stap 4

Bij een positieve afloop van het gesprek voegen wij jouw documenten toe aan jouw dossier.

Stap 5

We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er vanuit beide kanten een klik is.

Stap 6

De opdrachtgever wil graag met jou samenwerken en je kunt aan de slag op de school! Veel succes!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.