Vacature Groepsleerkracht groep 1/2 in Amsterdam

Onderwijs

Over Klaverblad

Naam school
Adres
Darlingstraat 1, 1102MX Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nathalie Overdiek
Niveau
lwoo
Omschrijving
ZO LEREN WE SAMEN VERDER
Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen.
We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, de ouders en de scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. 

We zijn trots op de 20 basisscholen die bij ons zijn aangesloten. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de kinderen. De volgende scholen zijn onderdeel van Stichting Zonova:

Polsstok / Samenspel / Knotwilg / Mobiel / Onze wereld / Klaverblad / Achtsprong / De Schakel / Wereldwijs / Bijlmerhorst / Bijlmerdrie / Cornelis Jetses / De Blauwe Lijn / De Rozemarn / Nellestein / Van Houteschool / Holendrecht / De Brink / De Ster / De Tamboerijn

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 1/2 
Plaatsingsdatum
2020-08-12 12-08-2020
Sluitingsdatum
30-9-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Onze leerlingen zoeken een stevige leerkracht voor wie lesgeven meer is dan een vak. Eentje die als professional én als mens op een school wil werken. Een leerkracht die zich bewust is van de onschatbare waarde van zijn/haar werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij. 

Klaverblad
Werken op basisschool Klaverblad betekent werken op een groene school, flexibel zijn en veel willen investeren in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. De school is gehuisvest in een mooi nieuw energiebewust schoolgebouw en heeft een kleine 300 leerlingen. De school heeft veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en is volop in beweging. Een goede sfeer en een goed pedagogisch klimaat zijn belangrijke uitgangspunten van de school.

Wie ben jij?
Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Je legt de relatie met het kind en de ouders en bent pedagogisch en didactisch sterk. Je communiceert duidelijk en helder, maar bent ook een kei in motiveren en enthousiasmeren. De verdere ontwikkeling van de kleuterbouw is de komende jaren een speerpunt in de onderwijskundige ontwikkeling. Heb je ervaring, en vind je het leuk om hierin een voortrekkersrol te vervullen? Dan ben je bij het Klaverblad aan het juiste adres. 
 

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
  • PABO-diploma en bij voorkeur kennis en ervaring in het (primair) onderwijs
  • Gemotiveerd om samen met de leerlingen te werken aan goede resultaten
  • In staat om in korte tijd een goede band op te bouwen met de kinderen

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkgever
Klaverblad valt onder het bestuur van Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er, naast alle arbeidsvoorwaarden conform Cao, een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten.

Onze scholen komen ook in aanmerking voor de "Grotestedenbonus" voor leerkrachten, welke kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.