Vacature Leerkracht Onderbouw (locatie Rotterdam Het Nieuwe Westen) in Rotterdam

Onderwijs

Over De Vierambacht 

Naam school
Adres
Meidoornsingel 120, 3052BT Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Leerkracht Onderbouw (locatie Rotterdam Het Nieuwe Westen) 
Plaatsingsdatum
23-7-2020
Sluitingsdatum
23-8-2020
FTE
bespreekbaar va
Omschrijving
Welkom op Obs de Vierambacht! Een Lekker Fit!, IKEI en Earlybird school in het Nieuwe Westen van Rotterdam. Wij zijn een gemengde school verspreid over 2 locaties. Ieder kind is uniek en wij sluiten hierop aan door gepersonaliseerd onderwijs aan te bieden. Jij bent iemand die ons team komt versterken in onze huidige en toekomstige onderwijsontwikkeling. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een gemengd, bruisend team. Een team dat de aankomende schooljaren de puntjes op de i gaat zetten.

Jij bent een groepsleerkracht in de onderbouw met:
  • Een afgeronde Pabo-opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met de Engelse taal

Je bent flexibel en in staat om snel te kunnen schakelen. Je bent enthousiast en laat dit ook zien en voelen aan leerling, ouders en team. Je bent een teamspeler die initiatief neemt. Jij zorgt voor een fijne sfeer waar kinderen zich veilig voelen!

Wij bieden jou:
De vacature is voor een werktijdfactor van 1,0 met salarisschaal 10 of 11. Wij zorgen voor een ‘maatje’ die samen met jou de beginperiode op onze school doorloopt en je krijgt, om je te ondersteunen, een klassenobservatie. Je doet mee met de studiedagen die vanuit de school wordt aangeboden.

Waar ga je werken:
Welkom nieuwe juf/ meester in de onderbouw! Wij zijn hartstikke blij met jouw komst. Wij hebben momenteel 5 kleutergroepen verdeeld over 2 locaties. Wij werken met een jong en fris team en zijn op zoek naar een enthousiaste onderbouw leerkracht die creatief is in het aanbieden van onderwijs. Wij werken nauw samen en staan voor elkaar klaar. Wij zijn voorstander van bewegend en ontdekkend leren. Komend schooljaar nemen wij onze taal- en rekenonderwijs nog eens goed onder de loep. Wat is nu echt belangrijk en hoe stoom je een kleuter klaar voor groep 3? Onze leerlingen zijn actief, gemotiveerd en gebruiken de leertijd effectief.

Ben jij de groepsleerkracht die wij zoeken?
We ontvangen graag jouw sollicitatie. Stuur je C.V. en je motivatiebrief naar: sollicitatie@stichtingboor.nl
Wil je eerst meer informatie, of heb je nog een aantal vragen, neem dan contact op met:
Tamara Kuzmanovic, bouw/ zorgcoördinator 1-2: t.kuzmanovic@devierambacht.nl

We komen graag met je in gesprek!

Nadere informatie en solliciteren:
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.