Vacature medewerker P&O in Woerden

Onderwijs

Over Kalsbeek College

Naam school
Adres
Postbus 145, 3440AC Woerden Utrecht
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ellie Coenen
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Werken op een middelbare school is leuk, uitdagend en elke dag anders. Het Kalsbeek College is een prachtige school om voor te werken. Je krijgt hier 300 enthousiaste collega’s én een persoonlijke coach die je in het eerste jaar begeleidt. Je blijft je daarna ontwikkelen via trainingen en begeleidingstrajecten.
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap met een duidelijke streekfunctie. Op 2 locaties geven wij onderwijs aan circa 2.500 leerlingen.

Vacature

Functietitel
medewerker P&O 
Plaatsingsdatum
21-7-2020
Sluitingsdatum
31-8-2020
Met ingang van
start nieuwe schooljaar
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 -0,6
Omschrijving
Kom jij werken op het Kalsbeek College?
Wij zoeken een enthousiaste en leuke P&O-collega die administratief een kei is en secuur werkt. Iemand die van aanpakken weet en moeiteloos personeelsmutaties verwerkt in onze digitale administratie (AFAS).
Je komt te werken voor de centrale staf. Samen met een collega en de coördinator P&O ben je verantwoordelijk voor de personele zaken. Jouw taken zijn o.a.:
  • beheer personeelsdossiers;
  • ondersteunen bij het werving en selectieproces;
  • beheer en afhandeling stagecontracten.
  • bijhouden van de ziekte- en verlofregistratie;
  • verwerken van personeelsmutaties.
Wat jij meeneemt:
Je hebt een administratieve mbo-opleiding afgerond of hebt al enkele jaren ervaring met het werk op een P&O-afdeling. Kennis van Afas zien we als een pré, maar is niet noodzakelijk. We vinden het belangrijker dat je enthousiast en gemotiveerd bent en dat je processen en programma’s snel eigen weet te maken.
Natuurlijk ben je communicatief vaardig en schakel je snel. Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in een team.

Wij bieden:
Een warm welkom in onze organisatie waar professionaliteit én collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je krijgt een afwisselende functie met ruimte om te groeien. De functie wordt beloond volgens schaal 5 van de CAO VO (max. €2.659,- bruto), inclusief een eindejaarsuitkering van 8% en vrij in de schoolvakanties. Naast de arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO hebben we nog een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een cafetariaregeling.
Het gaat om een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast geworden?
Stuur dan uiterlijk 31 augustus een e-mail met je motivatie en CV naar sollicitatie@kalsbeek.nl. De gesprekken worden begin september gepland. Heb je vragen over de vacature en de bijbehorende taken? Mail naar Martijn van Ommeren, coördinator P&O; omn@kalsbeek.nl. Of bel vanaf 24 augustus: 0348-404 950.

Over het Kalsbeek College
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap met een duidelijke streekfunctie. Op 2 locaties geven wij onderwijs aan circa 2.500 leerlingen.
Leerlingen en personeel trekken een aantal jaar dagelijks met elkaar op. Onze school is daarom niet alleen een leergemeenschap, maar ook een leefgemeenschap waarin iedereen kan groeien als mens. Samenwerken, samen leren en samen leven gaan dagelijks hand in hand.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.