Vacature Financieel medewerker / salarisadministrateur in Woerden

Onderwijs

Over Kalsbeek College

Naam school
Adres
Postbus 145, 3440AC Woerden Utrecht
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ellie Coenen
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Werken op een middelbare school is leuk, uitdagend en elke dag anders. Het Kalsbeek College is een prachtige school om voor te werken. Je krijgt hier 300 enthousiaste collega’s én een persoonlijke coach die je in het eerste jaar begeleidt. Je blijft je daarna ontwikkelen via trainingen en begeleidingstrajecten.
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap met een duidelijke streekfunctie. Op 2 locaties geven wij onderwijs aan circa 2.500 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Financieel medewerker / salarisadministrateur 
Plaatsingsdatum
21-7-2020
Sluitingsdatum
31-8-2020
Met ingang van
1-11-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 fte
Omschrijving
Kom jij werken op het Kalsbeek College?
Omdat onze huidige financieel medewerker met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar haar opvolger. Ben jij de enthousiaste en leuke collega die wij zoeken?
Je komt te werken op het centrale stafbureau van het Kalsbeek College; een afdeling die locatie Bredius en locatie Schilderspark ondersteunt op meerdere gebieden. Je bent samen met een andere collega verantwoordelijk voor de maandelijkse salarisadministratie en bent het aanspreekpunt voor de collega’s bij vragen.
Samen met de coördinator financiën ben je verantwoordelijk voor het opstellen van o.a. de (meerjaren)begroting en de jaarrekening. Ook stel je diverse rapportages op, waaronder de kwartaalrapportages.
Je hebt nauw contact met je collega adviseurs op het gebied van huisvesting, ICT, communicatie en P&O. Het is een afwisselende functie, waarbij je regelmatig contact hebt met zowel ouders, medewerkers en organisaties als DUO en ABP.

Jij:
  • hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur;
  • kunt ondersteunen met begroting en jaarrekening;
  • hebt affiniteit met digitale systemen (kennis van AFAS is een pré);
  • vindt het leuk om efficiency in bedrijfsprocessen door te voeren;
  • werkt net zo goed zelfstandig als in een team.
Verder:
Natuurlijk heb je een financieel administratieve HBO-opleiding afgerond en ben je in het bezit van PDL en/of VPS. We zoeken iemand met ervaring met salarisadministratie. We vinden het net zo belangrijk dat je enthousiast en gemotiveerd bent en dat je processen, systemen en de kostenstructuur in het onderwijs je snel eigen weet te maken.

Wij bieden:
Een warm welkom in onze organisatie waar professionaliteit én collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je krijgt een aantrekkelijke en afwisselende functie met ruimte om te groeien. De functie wordt beloond volgens schaal 9 van de CAO VO (max. €3.916,- bruto), inclusief een eindejaarsuitkering van 8% en vrij in de schoolvakanties. Naast de arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO hebben we nog een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een cafetariaregeling.
Het gaat om een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast geworden?
Stuur dan uiterlijk 31 augustus een e-mail met je motivatie en CV naar sollicitatie@kalsbeek.nl. De gesprekken worden begin september gepland. Heb je vragen over de vacature en de bijbehorende taken? Mail naar Paul Mars, coördinator financiën; msp@kalsbeek.nl. Of bel vanaf 24 augustus: 0348-417 694.

Over het Kalsbeek College
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap met een duidelijke streekfunctie. Op 2 locaties geven wij onderwijs aan circa 2.500 leerlingen.
Leerlingen en personeel trekken een aantal jaar dagelijks met elkaar op. Onze school is daarom niet alleen een leergemeenschap, maar ook een leefgemeenschap waarin iedereen kan groeien als mens. Samenwerken, samen leren en samen leven gaan dagelijks hand in hand.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
9
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.