Vacature Docent Wiskunde 1e en 2e graad op diverse scholen van Quadraam (vervanging) ...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 1e en 2e graad op diverse scholen van Quadraam (vervanging) 
Plaatsingsdatum
2020-07-21 21-07-2020
Sluitingsdatum
31-10-2020
Met ingang van
31-07-2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 FTE,0,2 FTE,0,7 FTE,0,5 FTE,0,4 FTE,0,8 F
Omschrijving
Docent Wiskunde 1e en 2e graad op diverse scholen van Quadraam
Ben jij een enthousiaste docent Wiskunde? Heb jij interesse om op verschillende scholen van Quadraam te werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag tijdelijk je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder.


WAT GA JE DOEN?
Wiskundelessen geven! Voor diverse scholen zoeken we tijdelijke collega’s. Je gaat dus lesgeven op een of meerdere van onze 14 scholen. Voor jou de manier om kennis te maken met Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep en haar scholen.
 
Lesgeven doe jij op een enthousiaste en inspirerende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel, enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 0,2- 0,9 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidige contract.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. Of een toeslag van 3% bovenop je brutosalaris wanneer sprake is van volledige vervanging wegens ziekte.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ondernemende en flexibele docent Wiskunde. Uiteraard ben je in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid of heb je deze bijna op zak. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je open staat om op verschillende scholen van Quadraam ingezet te worden.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en www.werkenbijquadraam.nl. Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op onze werken bij website tot en met oktober 2020. Geef bij je sollicitatie aan hoeveel uren je wilt werken en op welke scholen

Eisen

Functie-eisen
Zie www.werkenbijquadraam.nl

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB,LC

Over Quadraam

Naam school
Adres
Postbus 7, 6920AA Duiven
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Speciaal, Praktijkonderwijs, Internationale school
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Onder Quadraam vallen 14 scholen voor voortgezet onderwijs in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe.
Quadraam staat voor een compleet en kleurrijk aanbod van kwalitatief hoogwaardig voortgezet onderwijs in een kleinschalige setting. Leerlingen en hun ouders kunnen daardoor kiezen voor een school die het beste bij ze past. Daarmee wil Quadraam leerlingen alle kansen bieden voor de wereld van morgen. Met een professionele organisatie, moderne ICT en excellent werkgeverschap vervult Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner.

Waarom werken onze docenten graag bij Quadraam en een van haar scholen?
De informele cultuur, vrijheid, zelfstandigheid, doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden, onze Q-Highschool en Quriuz. maar ook de CAO a la carte maken Quadraam een aantrekkelijk werkgever!