Vacature Docent of LIO Biologie (vervanging) in Vleuten

Onderwijs

Over VOLT!

Naam school
Adres
Oesterzwam 1, 3451HB Vleuten
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Toine van Hulst
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
VOLT! Toekomstmakers geeft jongeren de bouwstenen om zelf hun toekomst te maken

VOLT! is nieuw soort openbare vmbo-school, die jonge mensen met de technologie en beroepen van morgen verbindt. De school heeft een zeer energieke uitstraling en heeft op 7 januari van dit jaar een flitsende start in een schitterend nieuw en transparant gebouw gemaakt. VOLT! maakt onderdeel uit van de NUOVO scholengroep.

Technologie heeft de toekomst. Met inspiratie, kennis en praktijk geeft VOLT! aanstormende vakmensen perspectief, inzichten én instrumenten om de toekomst te maken. Of je nu kiest voor een profiel als E&O, D&P of Z&W: kennismaken met technologie is in alle gevallen net zo vanzelfsprekend als bijvoorbeeld leren schrijven.

Gericht op de praktijk
Leerlingen van VOLT! zijn doeners. De school biedt daarom naast theoretisch onderwijs ook praktijkgericht onderwijs, op gebieden als zorg, ondernemen, dienstverlening en produceren, installeren en energie. De school is naar buiten gericht en omvat daarom bijvoorbeeld ook een restaurant, een winkel en een repair-shop, die in contact staan met de omgeving van de school. Het sportieve karakter van de school komt terug in de ruime sporthal die deel uitmaakt van de accommodatie aan de Oesterzwam in Vleuterweide. We geven een nieuwe invulling aan ‘betekenisvol leren’ door leerlingen te betrekken in alle facetten van het leren op school.
 

Vacature

Functietitel
Docent of LIO Biologie (vervanging) 
Plaatsingsdatum
20-7-2020
Sluitingsdatum
25-8-2020
Met ingang van
28-8-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Wij vragen:
Kenmerkt jouw aanpak en kwaliteit zich door:
  • Een solide pedagogische en didactische basis?
  • Een respectvolle benadering van mensen/kinderen, waarbij waardering, gevoelens en emoties samen met verantwoordelijkheden centraal staan?
  • Gerichtheid op kwaliteit en talenten van leerlingen en het samen met leerlingen focussen op wat zij kunnen en wat kunnen realiseren?
  • het zoeken van intensieve samenwerking en interactie in onze uitdagende leeromgeving met collega's en leerlingen?
  • Flexibel en effectief omgaan met verschillen tussen leerlingen en groepen leerlingen (interesses, leerstijlen, leerstrategieën, talenten en intelligenties)? 
  • Een projectmatige aanpak waarin gezamenlijk ontwikkeld en uitgevoerd wordt en je een bijdrage levert door bijvoorbeeld zelfstandig te schrijven en kritisch te evalueren?
Heb je daarbij een lesbevoegdheid 2e graad? Of heb je die bijna?
Dan komen wij graag met je in contact.

Wij bieden:
  • Een (leer)omgeving waarbinnen structuur, samenwerking en aandacht voor de leerlingen centraal staat,
  • Een uitdagende werkkring met enthousiaste collega’s en leerlingen;
  • Een cultuur om te kunnen groeien in persoonlijke professionaliteit;

Aanvullende informatie:
Wij zoeken een docent, student/lio'er die onze docent biologie kan vervangen. De docent zelf is beschikbaar voor hulp en coaching, alleen niet fysiek aanwezig op onze school.
Wij werken met een digitale methode (biologie voor jou / Malmberg). De lessen die vervangen moeten worden zijn voor leerjaar 1 t/m 4, alle niveaus op het vmbo (bkt en in klas 1 ook h). Daarnaast zullen er mentortaken gedaan moeten worden.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan op solliciteren.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.