Vacature Docent Frans 2e graads in Ede

Onderwijs

Over Marnix College

Naam school
Adres
Prins Bernhardlaan 30, 6713MC Ede Gelderland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Oosterbeek
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving


Het Marnix College is een open, oecumenische school waar leerlingen welkom zijn, ongeacht hun achtergrond en levensovertuiging. Het Marnix College is er op gericht leerlingen zo op te leiden dat zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld van morgen. De school biedt ca. 1250 leerlingen op de mavo, de (tweetalige) havo, het (tweetalig) atheneum en het gymnasium inspirerend onderwijs met een academische en internationale inslag. Onze leerlingen verlaten de school met een waardevol diploma en een flinke hoeveelheid kennis, maar ook met waardevolle vaardigheden in hun bagage. We zorgen ervoor dat onze leerlingen in staat zijn tot zelfreflectie, dat ze zichzelf durven te laten zien, zelfredzaam en veerkrachtig zijn en wij leren hun samen te werken en samen te leven.
Het onderwijs aanbod op het Marnix College is breed en divers. Leerlingen nemen deel aan Masterclasses, projectonderwijs en hebben veel keuzemogelijkheden. De school heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van kunst en cultuur en stimuleert leerlingen actief deel te nemen aan activiteiten buiten de les en buiten de school.
 

Vacature

Functietitel
Docent Frans 2e graads 
Plaatsingsdatum
17-7-2020
Sluitingsdatum
22-8-2020
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
FTE
0,70
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en talentvolle tweede graads docent Frans die ons team komt versterken. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je beschikt over de gewenste onderwijsbevoegdheid. Je kunt leerlingen motiveren en streeft ernaar met je leerlingen tot goede resultaten te komen. Je kunt goed samenwerken en bent ICT-vaardig.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en afwisselende functie en een goed begeleidingstraject voor nieuwe docenten op onze school. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de cao-vo waaronder een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en individueel keuze budget welke op diverse manieren in te zetten is.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse in deze functie maak dan je belangstelling voor 22 augustus 2020 kenbaar door middel van een motivatiebrief en cv.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.