Vacature WD143 doc Nederlands of Economie Natuurlijk Leren in Valkenswaard

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Were Di

Adres
Merendreef 1, 5553CC Valkenswaard
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium. SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.
Bijzonderheden
SG Were Di maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
WD143 doc Nederlands of Economie Natuurlijk Leren 
Plaatsingsdatum
16-7-2020
Sluitingsdatum
31-8-2020
Met ingang van
16-07-2020
FTE
0,6
Omschrijving
Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rmsxCNU2XaE&feature=emb_logo

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Per schooljaar ’20-‘21 is Were Di Drie op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent natuurlijk leren Were Di Drie met 2e graad onderwijsbevoegdheid Nederlands of Economie (0,6 FTE)
Waarvan 0,5 fte met uitzicht op vaste betrekking en 0,1 tijdelijke tot einde schooljaar ’20-‘21

Were Di Drie is een onderdeel van SG Were Di en geeft onderwijs volgens de uitgangspunten van het Natuurlijk Leren voor VMBO, HAVO en VWO. Leerlingen werken veelvuldig samen aan prestaties / projecten, worden getraind in het plannen en organiseren van eigen werk en het nemen van verantwoordelijkheid. In workshops (gepland en facultatief) wordt kennis verworven. Samen met de mentor worden vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten ontwikkeld en uitgebouwd.
We betrekken zoveel mogelijk de buitenwereld bij de leerling en zijn constant op zoek onderwijs betekenisvol en echt te maken voor leerlingen. Dit betekent dat we o.a. werken met native speakers, externe opdrachtgevers en een duidelijk eindproduct of doel voor prestaties formuleren.
We zijn een enthousiast en goed ingespeeld team met een passie voor onderwijs, die durven te innoveren en meegaan met de laatste maatschappelijke ontwikkelingen en deze waar mogelijk direct toepassen in onze dagelijkse praktijk.

Dit zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een docent met 2e graads bevoegdheid Nederlands of Economie. In ons ideaalplaatje past een docent die naast kennis overbrengen vooral een pedagoog is voor onze leerlingen. Een persoonlijkheid die leerlingen goed aanvoelt, een band kan opbouwen en dit effectief gebruikt in de dagelijkse praktijk. Je bent iemand die het fijn vindt om ook buiten de kaders van je eigen vak te kijken en te werken. Je bent een teamspeler en wilt graag leren van je collega’s.
Je bent in staat om op verschillende manieren kennis over te brengen, externe opdrachtgevers effectief te gebruiken en jouw vak adequaat te integreren in de onderwijsvisie van Were Di Drie. Nieuwe media en ICT toepassen in het onderwijs zijn voor jou geen probleem en zijn wij nieuwsgierig wat je als extra bagage meeneemt wat ons team in zijn geheel versterkt.

Zie voor meer informatie over Were Di Drie: http://weredi.nl/onderwijs/natuurlijk-leren-were-di-drie
Were Di Drie in 1 minuut de kern uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=dfOmRYFcHFk


Het betreft een tijdelijke vacature van 0,5 fte t/m 31-07-2020 met uitzicht op een vaste aanstelling en 0,1 fte tijdelijk tot einde schooljaar 2020-2021.

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 1 september 2020 richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer E. de Gier, rector. Deze sollicitatiebrief met CV stuurt u naar solliciteren@sgweredi.nl of u kunt solliciteren via uw account. Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 06-43947758.

*in verband met de zomervakantie worden sollicitaties in de week van 24 augustus in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.