Vacature Vakleerkracht Natuur- en Scheikunde (0,6 wtf) in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Adres
Vossenstraat 6, 6811JL Arnhem Gelderland
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Omschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht Natuur- en Scheikunde (0,6 wtf) 
Plaatsingsdatum
15-7-2020
Sluitingsdatum
24-8-2020
Met ingang van
6-7-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 FTE
Omschrijving
"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: een (bijna) bevoegde leraar natuur- en scheikunde
We zijn op zoek naar een leraar. Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega's. En collega's delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de collega die we zoeken.

Jij:
  • hebt een 2e-graads opleiding natuur- en/of scheikunde afgerond of volgt een relevante opleiding,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega's om het beste in leerlingen naar boven te halen.
Concreet gaat het om een baan van 0,6 wtf, van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 op het Gentiaan College in Apeldoorn. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Hendrien Zijlstra, directeur van de school. Meer informatie? Kijk op www.gentiaancollege.nl of bel met Hendrien op 06 - 81 49 26 44. Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 24 augustus 2020.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 20-078.

Werkweek
0,6 FTE

Over Gentiaan College
Gentiaan College: de beste resultaten met leerlingen, team, ouders en partners.

Gentiaan College is een school voor leerlingen van 12 tot en met 18 jaar. We bieden gespecialiseerd onderwijs en ondersteuning aan leerlingen met (complexe) gedragsproblemen of een verstandelijke beperking. Onze leerlingen stromen uit naar vervolgonderwijs, arbeid of dagbesteding. We bieden een breed onderwijsaanbod op maat. De kernwaarden vertrouwen, vaardig en verbinden staan centraal in ons handelen. We staan midden in de maatschappij en de teamgeest is groot op onze school: met het team, de leerlingen, de ouders en onze (zorg)partners in de gemeente gaan we voor de beste resultaten.

Eisen

Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
0
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.