Vacature Docent Nederlands (2e graads) in Eindhoven

Onderwijs

Over NIVVO Eindhoven

Naam school
Adres
Stadshuisplein 10, 5611EM Eindhoven Brabant
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (2e graads) 
Plaatsingsdatum
15-7-2020
Sluitingsdatum
31-8-2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
40 uur
Omschrijving
Voor een MBO-school in de omgeving van Eindhoven zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar (24 augustus) op zoek naar een Docent Nederlands. Het gaat om een vacature van 0,3 fte. Ben jij de 2e graads Docent Nederlands die wij zoeken? Lees snel verder!

Functie
Als Docent Nederlands neem jij de studenten mee in de wereld van de Nederlandse taal. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen/cursussen aan de studenten die de beroepsopleidende of beroepsbegeleidende leerweg volgen. Je vindt het leuk om te werken met studenten. Je hebt brede ervaring opgedaan als Docent Nederlands binnen de studierichting Lifestyle en/of Beauty. Je weet als Docent Nederlands de studenten vanuit oprechte interesse te motiveren om het beste uit zichzelf en hun studie/cursus te halen.

Het gaat om een functie van 0,3 fte voor de duur van het schooljaar 2020-2021, met uitzicht op vast dienstverband.

Functie eisen
 • Onderwijsbevoegdheid voor het MBO (2e graads of PDG) voor het vak Nederlands;
 • Affiniteit en ervaring met MBO-leerlingen;
 • Brede ervaring als Docent Nederlands, bij voorkeur binnen het MBO;
 • Vanaf het nieuwe schooljaar (24 augustus 2020) voor minimaal 0,3 fte beschikbaar;
 • Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de lessen en klassenorganisatie;
 • Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
 • Goed overweg met digitale leermiddelen;
 • Flexibiliteit, geduld, humor en in staat om de leerlingen positief te benaderen;
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s;

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan!

Daarnaast bieden wij het volgende:
 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs (CAO MBO: minimaal € 2914,- bij LB1 of maximaal € 4939,- bij LC12 bij een fulltime dienstverband);
 • een functie voor de duur van het schooljaar 2020-2021, met uitzicht op vast dienstverband;
 • een reiskostenvergoeding;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • professionele begeleiding en coaching;
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Daphne Maasland
06-12974526 (appen mag ook)
d.maasland@nivvo.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
1
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.