Vacature 202101RM/EOA Onderwijsassitent, 0,8 wtf in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
Adres
Brittendreef 5 , 5012AE Tilburg Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
202101RM/EOA Onderwijsassitent, 0,8 wtf 
Plaatsingsdatum
13-7-2020
Sluitingsdatum
17-8-2020
Met ingang van
14-07-2020
FTE
0,8
Omschrijving
Wil jij werken op een vernieuwingsschool? Wil jij werken op een school waar van gepersonaliseerd leren echt werk wordt gemaakt? Dan is 2College Ruivenmavo de plek voor jou!
2College Ruivenmavo is in 2017 gestart met gepersonaliseerd leren volgens het Zweedse concept Kunskapsskolan. Wij zijn ervan overtuigd dat de gemiddelde leerling niet bestaat en dat we daarom voor gelijke kansen ongelijk onderwijs moeten bieden. Past dit bij jou? Dan ben jij de collega naar wie wij op zoek zijn. Met ingang van 24 augustus a.s. hebben wij een vacature voor een onderwijsassistent voor 0,2 wtf voor het gehele schooljaar 2020/2021. Aanwezigheid in ieder geval op de vrijdag. Jouw taken bestaan voornamelijk uit:
- toezicht houden in het Open Leercentrum waar leerlingen van verschillende leerjaren voor verschillende vakken komen werken aan hun onderwijsdoelen;
- groepjes leerlingen begeleiden bij het plannen van hun leeractiviteiten;
- coachen van leerlingen op hun studiegedrag en -voortgang;
- (eventueel) wekelijks persoonlijk coachen van enkele leerlingen.

Daarnaast hebben wij een vacature voor een onderwijsassistent op onze locatie EOA Oisterwijk. Op deze locatie bieden wij eerste opvang onderwijs aan anderstalige jongeren tussen 13 en 18 jaar die pas kort in Nederland verblijven.
Voor de ondersteuning van de NT2 lessen (Nederlands als tweede taal) zoeken wij een enthousiaste, taalkundig sterke onderwijsassistent, die onze docenten ondersteunt bij de taallessen aan asielzoekers voor 0,6 wtf wegens vervanging van een tijdelijk afwezige collega. De onderwijsassistent werkt onder begeleiding van de NT2 docent, en geeft ondersteuning in en buiten de lessen, individueel en in groepjes. Je zult een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze leerlingen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent op minimaal MBO 4 niveau.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.