Vacature groepsleerkracht kleuters in Apeldoorn

Onderwijs

Over Veluwse Onderwijsgroep - primair onderwijs

Adres
Kanaal Noord 350, 7323AM Apeldoorn Gelderland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Als medewerker van de Veluwse Onderwijsgroep ben je onderdeel van een onderwijsnetwerk van 27 scholen en een Servicebureau, waar collega's dezelfde passie delen: het beste onderwijs bieden aan onze ruim 13.000 leerlingen. Met scholen voor voortgezet onderwijs en (speciaal) basisonderwijs, unieke onderwijsconcepten, een talentpool en verschillende geloofsovertuigingen (katholiek, openbaar, christelijk), hebben we veel smaken in huis. Elk van onze 27 scholen heeft een eigen identiteit, kracht en uitdagingen waaraan jij als leraar of ondersteuner je steentje kan bijdragen. Onze verscheidenheid aan scholen biedt de mogelijkheid om voor een school te kiezen die bij je past, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit en het leren van en met collega's van verschillende scholen in kennisnetwerken of tijdens gezamenlijke bijeenkomsten.
 

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht kleuters 
Plaatsingsdatum
13-7-2020
Sluitingsdatum
20-8-2020
Omschrijving
Groepsleerkracht SBO Kleuters
 
Wij zijn per direct op zoek naar…
 
een geweldige, krachtige, duidelijke en enthousiaste leerkracht voor onze mooie school. Wij zoeken een groepsleerkracht voor 2 dagen (maandag en dinsdag), met een WTF van 0,4. Dit zijn de lesgebonden uren, aangevuld met groeps- en schoolgebonden taken. De vacature is gericht op onze kleuterklas.
 
SBO De Vorm
De Vorm is onze school voor Speciaal Basis Onderwijs. Wij bieden onderwijs aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar, die om uiteenlopende redenen het onderwijs op de reguliere basisschool niet of in onvoldoende mate kunnen volgen. Wij willen zoveel mogelijk tegemoetkomen aan de specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen.
 
Team
Elke groep bestaat uit ongeveer 15 kanjers van leerlingen. Ze worden door een team begeleid om  elke dag het optimale uit iedere leerling te halen. Het team van De Vorm bestaat uit enthousiaste en behulpzame collega’s, die gaan voor kwaliteit van onderwijs. In een aantal groepen wordt de groepsleerkracht ondersteund door een onderwijsassistent.
 
Wij willen graag een collega, die:
 • “probleem”gedrag van kinderen begrijpt, van daaruit adequaat kan handelen en uit gaat van kwaliteiten van leerlingen
 • beschikt over een grote mate van zelfreflectie en open staat voor feedback van collega’s
 • flexibel is, niet snel opgeeft en stevig in zijn/ haar schoenen staat
 • de cyclus van diagnosticerend onderwijzen hanteert en daardoor aansluit op bijzondere hulpvragen van de kinderen
 • teamgericht werkt en het vanzelfsprekend vindt om nauw samen te werken met ouders
 • kennis en/of vaardigheid heeft op het gebied van:
  • differentiëren in sociale contacten, werkvormen en leerstof
  • SMART geformuleerde handelingsplannen kan opstellen
 • het als een uitdaging ziet om te werken met deze doelgroep en hier zichzelf in wil ontwikkelen 
 • ervaring binnen de kleutergroep en/ of het speciaal basisonderwijs is een pré
   
De Veluwse Onderwijsgroep
De Zevensprong is onderdeel van de Veluwse Onderwijsgroep. Als medewerker van de Veluwse Onderwijsgroep ben je onderdeel van een onderwijsnetwerk van 27 scholen en een Servicebureau, waar collega's dezelfde passie delen: het beste onderwijs bieden aan onze ruim 13.000 leerlingen. Met scholen voor voortgezet onderwijs en (speciaal) basisonderwijs, unieke onderwijsconcepten, een talentpool en verschillende geloofsovertuigingen (katholiek, openbaar, christelijk), hebben we veel smaken in huis. Elk van onze 27 scholen heeft een eigen identiteit, kracht en uitdagingen waaraan jij als leraar of ondersteuner je steentje kan bijdragen. Onze verscheidenheid aan scholen biedt de mogelijkheid om voor een school te kiezen die bij je past, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit en het leren van en met collega's van verschillende scholen in kennisnetwerken of tijdens gezamenlijke bijeenkomsten. 
 
Wij bieden:
 • een constructief lerend team met veel expertise op didactisch en (ortho)pedagogisch gebied
 • collegiale ondersteuning
 • ruimte om te leren en te ontdekken
 
Salarisindicatie:
De functie Groepsleerkracht SBO is, conform de CAO PO, gewaardeerd in schaal L11. Het bijbehorende maandsalaris bedraagt minimaal € 2.758 en maximaal € 4.434 bruto bij een volledig dienstverband.

Informatie:
Heb je nog vragen? Bel dan met Onno Bevers, locatiedirecteur van de school op telefoonnummer: 06-35121981. 
 
Reageren:
Je kunt tot en met 20 augustus 2020 uitsluitend solliciteren via de site www.veluwseonderwijsgroep.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week 24 augustus.
 
Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.