Vacature Groepsleerkracht groep 4/5/6 in Barneveld

Onderwijs

Over obs kunst, cultuur en sport De Zandberg

Adres
Wethouder Zandbergenlaan 20, 3771KV Barneveld
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Saskia van Berkel
Omschrijving
STEV is sinds 2005 een organisatie voor primair openbaar basisonderwijs in de omgeving van Amersfoort. Bij STEV zijn 15 basisscholen aangesloten. Deze openbare basisscholen liggen verspreid over verschillende dorpen en gemeenten: Baarn, Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Soest, Scherpenzeel, en Woudenberg.

Hiermee is STEV een stichting met een brede geografische spreiding. Onze scholen variëren in omvang van 60 tot ruim 240 leerlingen. Per 1 oktober 2019 telde STEV ruim 1900 leerlingen. Eind 2018 had STEV bijna 190 personeelsleden in dienst. Daarvan was 10% man en 90% vrouw.

De Zandberg is een sportbasisschool. Kinderen bij ons op school ontwikkelen zich verder in muziek en theater, bewegen en voeding, natuur en techniek. Ieder kind leert in zijn eigen tempo, werkt samen of zelfstandig. Spelenderwijs gaan de kinderen op onderzoek uit. We stimuleren de kinderen nieuwsgierig te zijn en vragen te stellen. Zo ontdekt ieder kind zijn/haar plek in te nemen en ruimte te geven aan de ander. Want wij willen dat ieder kind zelfverzekerd de wereld in gaat.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 4/5/6 
Plaatsingsdatum
13-7-2020
Sluitingsdatum
13-8-2020
Met ingang van
1 augustus 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,15
Omschrijving
OBS kunst, cultuur en sport De Zandbergschool in Barneveld is een kleine basisschool met in totaal 3 combinatiegroepen en 70 leerlingen. De combinatiegroepen zijn als volgt ingedeeld: groep 1/2/3, groep 4/5/6 en groep 7/8. Kinderen bij ons op school ontwikkelen zich verder in muziek en theater, bewegen en voeding, natuur en techniek. Ze leren op verschillende manieren, kunnen samenwerken en zelfstandig werken. We houden rekening met de onderwijsbehoeften van kinderen. We stimuleren de kinderen nieuwsgierig  te zijn en vragen te stellen, naar elkaar te luisteren en respect te hebben voor elkaar. 

We maken veel gebruik van digitale leermiddelen zoals Snappet en zetten onderwijsassistenten in om zelfstandig werkende leerlingen te begeleiden. 

Wij zijn op zoek naar een collega die ons team wil komen versterken op de woensdag. Het betreft een vacature voor  groepsleerkracht groep 4/5/6 (6 uur per week) 

Eisen

Functie-eisen
We zoeken iemand voor het hele schooljaar 2020-2021 met ingang vanaf 1 augustus aanstaande voor de woensdag in groep 4/5/6 en die het leuk vindt zich voor 1 dag te verbinden maar ook echt deel van het team wilt uit maken. Het betreft een aanstelling voor 6 uur per week (0,15 fte) waarbij je een aanstelling krijgt voor de duur van 1 jaar.

Ervaring in de middenbouw en combinatiegroepen zou fijn zijn.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
- Conform CAO van het PO 
- Bij STEV beschikken wij over onze eigen STEV academie waar je als medewerker gebruik van kunt maken.
- Werken in een leuk team 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Mocht je na het lezen van deze vacature interesse hebben, dan willen we je verzoeken om je motivatiebrief en CV voor 17 augustus mailen aan directie@zandbergschool.nl ter attentie van Saskia van Berkel.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.