Vacature Docent natuur- en scheikunde in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Adres
Grundellaan 36, 7552ED Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent natuur- en scheikunde 
Plaatsingsdatum
13-7-2020
Sluitingsdatum
12-8-2020
Met ingang van
17-08-2020
Referentienummer
3965
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega die met ingang van het nieuwe schooljaar aan de slag wil op het vmbo in Hengelo. Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak natuur- en scheikunde? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen natuur- en scheikunde aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo van het C.T. Stork College. Door theorie en praktijk op een aansprekende manier te combineren, breng je leerlingen kennis en vaardigheden bij waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak natuur- en scheikunde. Bevind je je in de afrondende fase van de opleiding hiervoor? Ook dan nodigen we je uit te solliciteren.
Scholengroep Carmel Hengelo
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.
Het C.T. Stork College is gevestigd in een prachtig nieuw schoolgebouw waar we samen met onze collega's van het openbaar voortgezet onderwijs (OSG Hengelo) vorm en inhoud geven aan het beroepsgerichte onderwijs in Hengelo.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,4 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Bij deze baan hoort een passende beloning van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledig dienstverband (schaal LB) conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, pensioenregeling en diverse andere voordelen.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl en www.carmelhengelo.nl.
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Patrick ten Voorde beantwoordt ze graag. Hij is te bereiken via p.tenvoorde@ctstorkcollege.nl.

Let op: solliciteren doe je via de button 'solliciteer'. Sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.