Vacature WD141 TOA 1,0 FTE in Valkenswaard

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Were Di

Adres
Merendreef 1, 5553CC Valkenswaard
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium. SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.
Bijzonderheden
SG Were Di maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
WD141 TOA 1,0 FTE 
Plaatsingsdatum
10-7-2020
Sluitingsdatum
19-8-2020
Met ingang van
10-07-2020
FTE
1,0
Omschrijving
Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rmsxCNU2XaE&feature=emb_logo

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Per 1 september zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:
Technisch Onderwijsassistent (TOA) (1,0 FTE, schaal 7)

Were Di is per nieuw schooljaar op zoek naar een Technisch Onderwijsassistent (TOA). Als Technisch Onderwijsassistent, bent u samen met uw collega’s, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de praktijkcomponent binnen de vakken scheikunde en natuurkunde in de onderbouw en bovenbouw, schoolbreed.
U verzorgt de practicumvoorbereiding en assisteert waar nodig docenten en leerlingen tijdens de practica. U beheert laboratoria, materialen en documentatie en draagt zorg voor het onderhoud van apparatuur. U voert regelmatig overleg met de andere TOA’s en betrokken vaksecties en u zorgt voor afstemming in de werkzaamheden. U voert afdelingstaken uit, bijvoorbeeld op het gebied van EHBO, veiligheid en milieu.

Functie-eisen:
- U hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding op het gebied van natuurkunde of scheikunde. Het is de bedoeling dat u op beide vakgebieden ingezet kunt worden.
- Accuraat, actief en proactief bij het organiseren en ontwikkelen van (contextrijke) practica;
- Affiniteit met ICT-toepassingen;
- Beschikt over goede communicatieve en coördinerende vaardigheden;
- Ervaring met bovenbouw van het voortgezet onderwijs op Havo/VWO niveau is een pre.Arbeidsvoorwaarden:

De inschaling vindt plaats volgens het functieboek OMO als onderwijsondersteuner, salarisschaal 7 afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij bieden:
• Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
• De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
• Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 19-08-2020* richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer de Gier, rector. Deze sollicitatiebrief met cv stuurt u naar solliciteren@sgweredi.nl of u kunt solliciteren via uw account.

Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 06-43947758.

*in verband met de zomervakantie worden sollicitaties in de week van 24 augustus in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.