Vacature Docent Levo 0.4/0.5 wtf 0712073 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Postbus 17, 4600AA Bergen op Zoom Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Levo 0.4/0.5 wtf 0712073 
Plaatsingsdatum
10-7-2020
Sluitingsdatum
17-8-2020
Met ingang van
10-07-2020
FTE
0,4
Omschrijving
Docent Levo 2e graad 0.4/0.5 WTF Mollerlyceum te Bergen op Zoom
Ter vervanging van een afwezige collega

De functie
Heb jij passie voor het vak Levo en kom je onze sectie graag tijdelijk versterken? Dan ben jij vast de docent die wij zoeken!
Je vindt het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkelingen van jongeren. Je bent iemand die de leerling als individu ziet en je hebt ook oog voor de mogelijkheden die er voor hem of haar zijn. Dat is namelijk de reden dat je voor het onderwijs hebt gekozen.

Functie-eisen
• Je hebt een bevoegdheid 2e graad levensbeschouwing of bent in opleiding hiertoe;
• Je vindt jouw vak geweldig en draagt dit ook uit;
• Je bent creatief en kan buiten de kaders denken;
• Je hebt reflectief vermogen en je blijft graag bijleren;
• Je beschikt over het nodige ondernemerschap.

Wat bieden wij jou?
Een benoeming als docent LB per ingang 24 augustus 2020 (of later indien er sprake is van een opzegtermijn), op basis van vervanging. Naar verwachting is er vervanging nodig tot einde kalenderjaar 2020. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school
Het Mollerlyceum is een kleine, gezellige school met een goede sfeer waar we ongeveer 650 leerlingen onderwijs op maat aanbieden. Ons onderwijsaanbod bestaat uit havo, atheneum en gymnasium. Ons motto ENJOY LIFE is voelbaar. Dit betekent dat onze leerlingen hard moeten werken, maar tijdens hun schoolperiode ook veel leuke dingen meemaken. Daarbij vinden wij dat leren van elkaar belangrijk is. Iedereen kent elkaars naam en onze docenten hebben oog voor het welbevinden van leerlingen. Ons schoolgebouw is een monumentaal pand aan de rand van het centrum in Bergen op Zoom.

Hoe nu verder?
Wil je meer weten over deze vacature of over onze school kan je meer informatie vinden op de volgende websites; www.mollerlyceum.nl en www.omo.nl. Als je daarna nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Frank Looijen (directeur) via f.looijen@mollerlyceum.nl of 0620838890.

Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kan je via www.omo.nl solliciteren middels het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan t/m 17 augustus 2020. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.