Vacature Docent Media en ICT (onderbouw) en Media, Vormgeving en ICT (bovenbouw) in A...

Onderwijs

Over Mundus College

Naam school
Adres
Burgemeester Hogguerstraat 2, 1064EB Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Alkemade
Omschrijving
Het Mundus College gelooft in grenzeloos leren. Op het Mundus College vind je veel jongeren met een internationale achtergrond en nieuwkomers uit verschillende landen over de hele wereld. De school telt maar liefst 64 nationaliteiten. Wat ons bindt? We willen allemaal op onze eigen manier een succes van het leven maken. Op het Mundus leer je niet alleen van de docent, maar ook van medeleerlingen, ouders, gastdocenten en mensen uit het bedrijfsleven. Op het Mundus leer je aanleg en passie bij elkaar te brengen. Je leert internationaal te denken en bovenal leer je jezelf kennen.

Wij zoeken excellente medewerkers, met hart voor het vak en met liefde voor onze leerlingen. Medewerkers die vertrouwen en structuur kunnen bieden en van toegevoegde waarde zijn voor de leerlingen en het team. Die met steun, sturing en inspiratie het beste uit onze leerlingen weten te halen.

 Voor meer informatie zie: www.mundus.nl en www.espritscholen.nl 

Vacature

Functietitel
Docent Media en ICT (onderbouw) en Media, Vormgeving en ICT (bovenbouw) 
Plaatsingsdatum
9-7-2020
Sluitingsdatum
13-8-2020
Met ingang van
01-08-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,84
Omschrijving
We zoeken voor het nieuwe schooljaar een enthousiaste:

Docent Media en ICT (onderbouw) en Media, Vormgeving en ICT (bovenbouw)
0,84 fte
Salarisschaal: LB

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling. Bij gebleken geschiktheid bestaat kans op een contract voor onbepaalde tijd. 

Werkzaamheden:
  • Het geven van Media en ICT in de onderbouw van het vmbo en EOA (eerste opvang anderstaligen). Je leert leerlingen mediawijs te zijn en de computer als middel te gebruiken (met behulp van Office-vaardigheden en Google-diensten). Daarnaast integreer je computervaardigheden met de inhoud van andere vakken;
  • Het geven van onderwijs binnen het profiel MVI (Media, Vormgeving en ICT) in de bovenbouw van het vmbo. De lessen worden gegeven in de vorm van projectonderwijs met (onder andere) externe opdrachtgevers. Netwerken en contact met de beroepskolom onderhouden spelen een belangrijke rol. Het geven van keuzevakken in de vmbo bovenbouw. 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Kun je goed omgaan met leerlingen uit andere culturen en leerlingen die de Nederlandse taal nog aan het leren zijn en vind je het leuk om een relatie met hen op te bouwen? Ben je tweedegraads bevoegd (of volg je hiervoor een opleiding) en ben je daarnaast ook taaldocent? Spreekt het ontwikkelen van nieuw onderwijs je aan en daag je onze leerlingen graag uit zichzelf te overstijgen? Werk je resultaatgericht en kun je bovenbouw-leerlingen naar hun eindexamen MVI begeleiden? Dan is deze functie iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marja Brokx, m.brokx@mundus.espritscholen.nl.

Je kunt tot en met 13 augustus 2020 op deze vacature reageren. 

Interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.